Falkenberg ♥

Hej  hej ♥
Nu var det  ett tag sen och jag  har ju inte en dator i Falkenberg så jag kan inte skriva, men min bror är här och hans dator, så han har fixat internet så jag kan skriva nu!! Jag har varit här i en vecka på Fredag :)

Fredag v.28: då kom vi hit vi pakade upp våra saker sen åkte vi och handla ! jag ville bada men det ville inte mamma lr pappa :( så jag fick ge mig.

Lördag v.28: Idag kom mikaela och jesper :D innan dom kom så badade jag det var jätte skönt i vattnet ! jag badade även med mikis och jeppe (dom kallas så, och mikaela är en kompis som jag träffafde i falkenberg
vi har nu blivit bästisar♥) sen chilla vi bara tillsammans!

Söndag v.28: Jag kommer inte ihåg vad vi gjorde idag men det var nog badväder det tror jag :)

v.29: Denna veckan har jag tillbringat med Mikaela, Jesper och sen kom stefan och christina, dom ska åka hem idag (Torsdag) mamma och pappa säger att vi ska gå ut och gå en runda som heter docktors rundan lr något, men det vill inte jag :( Vi får se. På lördag ska mikaela och hennes familj åka hem då kommer jag vara här i 2 Veckor till :)

/ Sandra

Vi ses om 3 veckor :(

Hej !
Idag har jag bara packat och inget annat ! Vi ska ju åka till Falkenberg imorgon i 3 långa veckor men det ska bli skönt att komma hemifrån lite, slippa Vara och sen bada i salt vatten ännu skönare :D Det jag ska ha med mig är:

  • Kläder
  • Målar böcker
  • Pennor
  • playstation och spel till det
  • Nintendo Ds och spel till det
  • spel (familje spel)
  • Mycken
  • Smink
  • Ett glatt humör
Det var nog allt, lite mer slinker det la ned. Men det var det jag kom på nu man måste ju ha något att göra :D
Vi kommer bl.a åka till Ven, Ullared och Varberg när vi är där så lite mer än Falkenberg kommer vi varav i :)

Nu ska jag gå och packa klart så får vi se om jag hinner skriva ett inlägg imorgon också !


Jag hoppar studsmatta :D 8gammal bild, för idag regnar det)

/ Sandra <3

Tisdag !

Hej !
Idag har det både varit sol, regn och åska. Vilken blandning men det var skönt att det regnade lite :D Idag har jag inte gjort myckete bara tagit det lugnt och tjänat ihop 50 kr på att resna en gång det var kul tyckte jag (inte att rensa men att få pengar för det, för det brukar jag inte få) sen var det så varm så jag var tvungen att gå in och duscha åå det va så skönt :) Sen åt vi ! Efter det kom jag på vad länge sen det var sen jag spelade tv spel så jag satt med det i ca 2 h :P (man fastnar lätt)

Imorgon ska jag med stefan och stina och bada på Unda det ska bli skönt :D

Igår var jag ju i Lidköping vi gick in en sväng på kapphal också och där var det rea så jag fick det här :D

Kommer bilder:


En tröja (med kuddar på armarna) !


och två armband ! (rea alltid lika bra)


en liten liten bild på Unda :D

/ Sandar <3

Läckö slott !

Hej !
Idag har jag då varit på Läckö slott på denna varma dag:D Det började med att vi gick runt och kolla på slottet där man fick kolla utan biljett. Men sen köpte vi var sin biljett och då gick vi in på slottet och kolla, och det var gammla porslin och gränger sen var det en rund tur på tredje våning och han berätta liteom dom som boddedär ! Sen när det var klart så gick vi och åt på stranden. Jag  badade också så klart, det var så  skönt :)
Nu är vi hos stefan och stina vi har ätit grillad korv och bröd gott gott :)

På Emelies blogg http://emeliiebylander.blogg.se har hon en blogg tävling om vilken blogg som är finast, och jag är med i den så gå in och rösta :D

Spanien van igår med 1-0 :D Grattis Grattis :)

/ Sandra  <3

Kommentarer !

Byllan om Kommentarer !:
Hihi svar till din kommentar på min blogg:
Vet att de var VBSS för Annie (Emmas lillasyster) och en till som heter Emilia som vi känner servera när vi var där :)

Svar: haha  okej men det var otroligt bra :D

Kram Sandra <3

Kommentarer !

Hej !
Nu kommer det svar på det ni skrivit :p

Byllan om Jordgubbar
Kul de ;)

SVAR : ja :p <33


Alex om Jordgubbensdag !
Jag var inte där...:((( men jag var på ett annat ställe då...

SVAR : Okej det var väldigt kul annars ! Var var du då?

/ Sandra :)

Fotbolls Vm !

Hej !
Dagen började inte bara varm utan också vid frukost bordet med mamma och pappa, stefan och stina kom lite senare, dom har sovit här idag. Vi var uppe till 02.00 igår lr nej idag ! Sen sa pappa att det kanske var bra om vi börja med kärleks mumsena till Ladan och då fick jag börja med det. Göra två sattser i värmen var varmt :P Sen när det var klart så satte jag mig och vilade lite och då åkte stefan och stina hem. Då satte jag mig vid tv:en. Kl 14.00 bar det av till teater ladan i Larv. Dom som går och kollar på teatern där serverar vi i VBSS fika till ! Det gick bra men det bästa var att vi barn som var med fick kolla på teatern gratis, jag hade ju redan sett den så det var inte lika rolig när man viste vad som skulle hända :S

Jag har precis ducshat bort värmen från min kropp, har kollat lite på Fotbolls VM det ät ju Spanien vs Holland hoppas Spanien vinner :D Det gör dom nog för dom är bättre ! Ska gå och lägga mig sen

God Natt och lycka till Spanien !

/ Sandra <3

Jordgubbar !

Hej !
Nu kommer det ett snabt inlägg. Idag har jag varit med mamma och mormor och plockat jordgubbar i Emtunga och sen var jag med Mormor och badade det var skönt mormor hade en fri billjett men den gälde inte förän den 12 juli och mormor hade ju inte med sig pengar så hon fick gå in gratis :D hahah roligt !

Nu kommer dagens outfitt i det fina vädret :)


En härlig sommar klänning vet inte var den är köpt :)

Fredagsmys :D

Ha det bra

/ Sandra <3

Torsdag !

Hej !
Bara 7 dagar kvar :D sen smälllre det ! Idag har jag inte gjort mycket mer än att varit ute och gått i 50 minuter med mamma sen åt vi och nu sitter jag här och lyssnar på musik och vill vara lite ........ det får ni inte veta hahah :P Men det går inte än då så. Har inget att göra idag vickis vill ju inte vara :( lr hon orkar inte hon gör som hon vill. Jag får la stänga av nu innan mamma börjar tjata :S

Ett tips på blogg:
http://blondinbella.se

Det är en jätte bra blogg har följt den sen hon åkte till Aten hahah :P

Ha det bra Sandra ! <3

Lidköping !

Hej !
Idag har man då slappnat av vid stranden i Lidköping ! Det har ju varit otroligt varmt idag :) Vi har ju väntat på det :D När vi kom till Lidköping gick på en marknad mamma och mormor köpte lite blommor och jag köpte ett linne på gina :D Sen åkte vi till stranden, vi badade på skogahyddan det var skoj men svin kalt i vattnet :( Sen åkte vi till båtgården för där var stefan, stina och Helge :D så vi pratade lite med dom också. Efter det var det raka vägen till Willy`s där var det mat som handlades ;) När vi kom hem åkte jag direkt till Trämix och handla pärlor, till ett halsband jag ska göra en dag men det är fortfarande lite som saknas :(

Nu kommer det bilder :D



Här är det jag köpte på Trämix dom har 20 % :D


Dagens outfitt är:
En fin sommar klänning från H&M !

Glad Sommmar

/ Sandra :)

Justin Bieber :D

HEJ :D
Jag måste bara lägga upp denna video :D



/ kram Sandra <3

Dagens outfitt !

Hej !
Nu kommer det jag har på mig idag Tisdag den 6 Juli !
Det har blivit lite konstigt med dagens outfitt för kamera batterierna har laddat :S Jag har ju inte visat er dagens outfitt på länge men nu kommer det !



Klänning H&M
Tights H&M

/ Sandra <3

ps: alla är olika ;) ds.

Bakat :D

Hej !
Nu har jag och mamma precis bakat klart. Innan det var vi och handla det vi behövde till bakverken :P det var lite svårt för mamma att komma hem hahah för att det vingla lite på cykeln det var för mycket mat :S Nu sitter jag och lyssnar på justin bieber ! konsigt nu har jag blivitt ett STORT fan jag med :D men han är jätte snygg och hans låtar är ännu bättre :D Tyck vad ni vill..... men jag står för det jag gillar :)

Kommer en bild på honom :D

Justin Bieber och hans bästis Usher :D

Ha det bra Sandra ! <3

Måndag ! 2 veckor kvar :)

Hej!
Nu sitter jag här mätt och belåten har precis ätit middag kollar lite på pärlor jag ska nämligen göra ett haldband men dom pärlorna jag vill ha finns inte :( men jag får komma på något med det jag har ;)

Idag var man då ute och gick i 45 minuter till med mamma det var skönt eftersom det blåste friska vindar :) Man ska alltid gå ut och gå varje dag eller varannan det gör bäst för hälsan och om man redan sportar som jag gör så är det jätte bra att göra någon mer träning än bara det ;) ett tips till er som känner er lite lata haha :p

Nu är det bara 2 veckor kvar sen smäller det, nästa fredag vecka 28 gissa var jag ska åka då och träffa bästisen :D........ jo falkenberg kommer vara där i tre veckor ! men när dom veckorna är slut är man rätt trött på det och vill bara åka hem ;) så två veckor kvar sen åker jag och då kan jag ju inte skriva på bloggen :( men när jag kommer hem skriver jag ju om resan.

/ kram Sandra ! <3

Jordgubbens dag :D

Hej !
Nu har den svettiga och varma dagen gått förbi ! (skönt är det ) Ja det var ju jordgubbens dag igår då först gick jag med pappa sen kl 11.00 gick jag med Vickis :D det var sköj. Vi gick runt och runt jag hittade ett bord med massa billiga pärlor :D (som ni kanske vet älskar jag pärlor!) vi var vid det bordet typ fem gånger hahaha så det var lite pinsamt att komma dit femte gången men då var vi ju nöjda och glada! Vickis köpte ett par glajor (solglasögon) som var rosa. Det tog ett tag innan hon kunde bestämma sig ;) man fick ju också jordgubbar och glass det var gott i värmen. (32 grader var det) Jag och Vickis gick till 12.30 sen gick jag med mamma och pappa kl. 13.30 var det charlotte Prelli (stavning) det var bra men det var så varmt och jag gillar inte när det blir för varmt och det är jag nog inte ensam om, men jag kom hem nästan smält men nöjd !

Idag då ska vi till ladan igen och servera fika till dom som ska se på föreställningen :D hoppas det går bra !

Nu kommer det bilder !



Vi börjar med en jordgubbe !



Det här köpte jag på jordgubbens dag :)


Här har vi henne det var ett bra uppträdande :D

Ha det bra i värmen

//kram Sandra <3

Dagens outfitt !

Hej !
Nu har jag bestämt mig för att börja med dagens outfitt :)

Jag har precis hjälpt mamma med att lägga in låtar på hennes mobil hon fattar ju inte så mycket så det gick la sådär med det är klart nu i alla fall :)

Idag då blir det att slappa käka jordgubbar m.m ikväll blir det ladan med Jessica vi ska sälja fika till dom som är på teatern :) hoppas vi får solt mycket.

Jag vet inte riktigt om jag ska bada idag vad tycker ni ? :)

Nu kommer dagens outfitt :)


svarta shorts Gina
t-hisirt ?

Kram Sandra ! <3
RSS 2.0