Ett inlägg från lilla jag ;)

Hej alla Sandras fina läsare ! Det är jag som är Mikaela och är Sandras fina bästis !
Kan skriva lite om mig själv så ni har en aning om vem jag är iallafall:
Namn: Mikaela Bengtsson
Ålder: 13
Bor: Hökarängen, Farsta, Stockholm
Favorit person: Sandra
Favorit mat: Pannkakor
Favorit färg: Rosa
Så det var lite om mig för jag hinner inte så mycket mer nu för jag och Sandra ska snart äta, efter det ska vi till Sandras mamma och hämta pengar och sen ska vi till något ställe som jag inte vet vad det heter och göra decoupage. Nu ska jag gå och hjälpa Sandra med stekningen av pannkakor och duka.
Två låtar som jag tycker är jätte fina !:
Två riktigt fina låtar av Jason Derulo !
Ciao !

Med hem :D

Heej !
Idag ska vi åka hem från Stockholm :( men det roliga är att Mikaela ska åka med hem :D :D <3 hon ska vara hos mig tills på torsdag :D igår var vi på söder och gick, sen var jag och Mikaela på Farsta och Shoppade :) jag köpte en kofta på H&M. idag ska vi bara slappa och vi åker hem vid halv två tiden ! Sen hitade jag en jacka som jag vill ha :)
Ha en bra dag då hörs vi nog imorgon !
/ Sandra <3

Ska bara :)

Heej !
Jag ska bara lägga upp en bra låt :)

/ Sandra <3

Morgon i Stockholm :)

heej !
nu har jag precis vaknat här i Stockholm :D Jag har sovit jätte bra :) Igår kom vi ju hit och då fick vi varandras presenter :) Vi var ute och gick lite och åt mat och fika, sen kom Lasse och Jesper hem, då åt vi mat och sin kollade vi på idol, det var äntligen Linni som åkte ut :D Nu väntar jag på att Mikaela och resten ska vakna så vi kan äta fruksot :)
Ha en bra dag  hörs sen, jo vad jag köpte i Ullared:
image description
image description
image description
image description
/ Sandra <3

Ullared :)

Hej !
Nu är jag äntligen hemma från en dag i Ullared med mormor och dom andra pensionärerna. Jag handlade inte så mycket men ändå blev det dyrt :( imorgon blir det Stockholm vid 6.30 :) <3 kommer bild senare på vad jag köpte ;)
/ Sandra <3

Till mormor :)

Heej :)
Nu har vi precis ätit varmamackor och har chattat lite med Mikaela ♥ Nu ska jag snart till mormor och sova över hon henne för imorgon ska jag till Ullared med henne :D:D bussen går kl 7.00 imorgon bitti och då är det bättre att sova hos mormor :) jag kanske lägger upp ett inlägg inne på gekås imorgon (om det finns tecknig:P). Jag kollar på min fuldans :) Ha en bra kväll :)
/ Sandra <3

Fyra dagar kvar <3

Hej :)
Sitter och kollar på ensam mamma söker men mamma xD Nu är det bara fyra dagar kvar tills jag är i Stockholm hos Mikaela :D <3 idag fick vi både tillbaka so och no prov och båda gick jätte bra :D imorgon blir det simning och mer läxor :( men om man ska vara ledig så måste man ;)
Ha det bra
/ Sandra <3

Till Mikaela :) <3

http://www.jbutiken.se/flower-diamond-skal-till-iphone-4--p-868-c-342.aspx, denna gillade jag bäst :D men såg du dom andra också, som jag la ut på min blogg :) <333333333
/ Sandra <3

Hahaha xD

Jag kan inte dansa xD http://fuldans.se/?v=xccmikonyw
Tack Emelie för tipset :) haha xD

Uppe tidigt :)

Heej !
Idag är jag uppe tidigt och trodde jag skulle få frukost men nej för pappa ligger och kollar på WTCC (tråkigt!!) och ska ut med Helge innan, så jag funderar på att äta frukost själv snart :) JAAAAAAA nu ska vi snart till Stockholm det ska bli skiit roligt :D <3 <3 <3
Här är några snygga skal som jag skulle vilja ha :)
Bumper skal i rosa är snyggt :)
Det var några snygga :D
Ha det bra idag så hörs vi senare på dagen :)
/ Sandra <3

Glad :)

Hej !
Idag är jag stolt om jag går säga så.....:D det var tävling idag i Götene och jag slog mina rekord på allt och sammanlagt blev det 15 sekunder :D stolt !! Vi åkte 7.15 och kom hem 16.15 haha xD nu har äntligen ballerina pepparkakor kommit :) gott gott !! Nu ska vi kolla på den sista pirates of caribyen (stavning) filmen. Hoppas ni har haft en bra dag ;)
/ Sandra <3

Tävling imorgon :)

Hej !
Sitter här och är lite nervös för tävlingen imorgon, för det var mer än ett år sen jag tävlade. Denna tävlingen är i Götene och då kommer alla goa vänner från Falköping :D Jag ska simma 50 Bröst, rygg och frisim. Och jag tror och hoppas och vet att det kommer gå bra :) Alla kan ju inte vara lika bra på alla simsätt, så jag tävlar bara mot mig själv :)
Idag har det varit skola och vi slutade tidigt somvanligt på fredagar. Sen när jag kom hem var jag ute med Helge och sen åt jag och sen kom pappa hem och efter en timma så åkte vi till Lidköping och gick in på resia och prata om lite resor :D Vi kanske ska åka nästa år (hoppas det) !! Sen var jag inne på Bokia och köpte en stift penna, den var cool ;P Nä nu ska jag sluta skriva, vi hörs väl på Söndag, för imorgon lär jag väl inte orka skriva :P
/ Sandra <3

God morgon god morgon:)

Hej!
Sitter och äter lite frukost nu och kollar på vakna med The Voice :) idag är det skola igen och vi ska redovisa prao plattsen i smågrupper. Igår i skolan fråga en vikarie på spanskan vad vi blev glada och lyckliga av, jag blir glad när jag får vara med mina kompisar och mår bra när simningen går bra m.m och framförallt min bästis :) ❤
/ Sandra <3

Kalas :)

Hej !
Nu har som sista nästan precis åkt hem från kalaset :) det var roligt! Mamma fyller ju år imorgon men jag har ingen aning om vad jag ska ge henne, jag gör nog ett fint kort nu och sen har jag lite läxor kvar ;) har ni något förslag vad man kan ge mamma ??!! Nu är det inte långt kvar till höst lovet jag har nog börjat räkna ner lite :P
Ha det gött
/ Sandra <3

Frukost nyss

Heej !
Nu har vi precis ätit frukost och jag har lite ont i halsen :( Alice sa att jag skulle simma igår men det var inte bra för nu är det värre i halsen...... Idag ska jag göra läxor och greja med annat, mamma ska ha kalas idag på eftermiddagen. Min morbror och hans familj kommer, morfar och Mona kanske kommer och min moster kommer senare för dom har varit i Lysekil (stavning).
Nu ska jag gå till köket och prata lite med dom :)
/ Sandra <3

Hemma hos Alice :)

hej !
Sitter hemma hos alice och vi har precis varit och köpt en glass haha xD det roliga är att vi åkte till fyra ställen innan vi fick en glass ;) alla köper ju inte in några glassar längre för att dom tror att inga köper glass på hösten, men hallå jag och Alice gjorde det. Vi bakade förut också, rulltårta ;) Nu ska vi snart iväg och simma
Ha det bra :)
/ Sandra <3

Hemma ;)

Hej !
Nu är jag hemma igen från min prao vecka :) sitter och skrattar med pappa, vi skojar om en rolig man i våran släkt :D det blev inga bilder imorse för att kameran dog, dum som jag är (ibland) glömde att sätta den på laddning förra gången jag såg att det var dåligt batteri :P ha en bra fortsatt dag så hörs vi ikväll. Jo jag var på sjukgymnastiken och praoa idag :)
/ Sandra <3

Godmorgon :)

Heej !
Vilken härlig dag man vaknar upp till frost på gräsmattan och 2 minusgrader :) Idag är det en väldigt bra dag för praoen börjar inte förän 10.30 och det visste inte jag när jag vaknade så jag gick upp lite tidigt, men då får jag ju tid att skriva här på bloggen för er ;) Jag tror jag ska gå och äta frukost nu och sen göra mig iordning och sen gå ut och ta en bild på frosten, så kanske jag kommer tillbaka sen med några bilder (om jag hinner)
Ha en bra prao dag nior och ni andra får ha en bra dag :)
/ Sandra <3
image description

Simmat igen :)

Hej :)
Ligger här i soffan och gäspar ;) har nyss ätit potatis,biff och sås, som pappa hade fixat ihop, det var jätte gott :) även männen kan laga mat ! Simmade förut vet inte riktigt hur mycket det blev, men det var nog något på 3000 :) Alice och Lovisa var där :D roligt och nu håller jag på med ett exprement :) ska kolla på tv nu, vi hörs sov gott i natt :)
/ Sandra <3

Bara trött

Heej !
Det är idag jag känner att jag är jätte trött efter dom långa dagarna, jag går till fyra varje dag ;) Idag har jag vara på Barnmottagningen, Bvc och läkarsekreterarna ! Jag hållert på och kollar Ansiktsboken lite också !! Händer inte så mycket kul annars. Var hos mormor och åt idag igen. Jo det är ju bonde nu idag, ja då hoppas jag det blir bra........!!
Hoppas ni har haft en bra dag då :) Nu orkar jag inte skriva mer, sak chatta lite med Sandra på Ansiktsboken och sen kolla på tv.
En låt kommer det också !
Rihanna - Man Down
Gick inte att lägga upp videon, ni får orka att trycka er fram själva ;p
/ Sandra <3

.......

Heej !
Idag kommer jag verkligen inte på någon rubrik.....
Har varit på prao idag och det var jätte roligt, även om jag inte fick göra så mycket, jag fick mäst kolla på och se hur dom gjorde. Men det klart dom kan ju inte låta mig som inte vet något ta ett blovprov t.ex :P Idag var jag på labb och distrikssökerskan (stavning, ska man kunna stava det?).
Håller också på med No:n här på datan, det var några VG frågor man fick leta efter svaret själv (det stog alltså inte i boken). Ja annars har dagen varit bra har gått upp och ner, åt min lunch hemma hos mormor förut. Hon tycker det är så roligt när jag kommer :)
Nu måste jag sluta, annars blir det så långt xD
/ Sandra <3
image description

Prao !

Heej !
Sitter och kollar skal till min iphone och hittade en jätte bra sida med jätte fina skal :)
Idag har det varit prao och det var jätte roligt. Jag praoar ju på vårdcentralen i Vara och idag var jag på arbetsterapeute (stavning), det var intressant och snäll personal, bara tjejer :)
Nu ska jag gå och kolla på Halv åtta hos mig och sen är det Ensam mamma söker :)
Ha det gött :)
/ Sandra <3
Vill ha !!!!!

Withuot you ♥

Heej !
Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem så att vi kan byta på Harry tillsammans. Idag kommer det inte hända så mycket, bädda sängen sitta här vid datan äta toa...... inte vet jag :P
Nästa vecka är det prao och då ska jag vara på vårdcentralen ;) Det ska bli kul !
Nu ska vi snart äta, lägger upp en bra video :D
/ Sandra <3

choklad :)

heej !
Sitter och kollar i en bok jag hittade här i hyllan, det är massa recept på goda choklad grejor och jag blir bara mer sugen för varje minut :) mamma håller på med maten och jag är jätte hungrig, vi sak bara vänta på att Stefan kommer hem från jobbet ! Ikväll ska vi hem till Sandra E och Hanna och hennes familj kommer också :)
Ha det gött :)
/ Sandra <3

Moves like jagger.....

Heej !
nu sitter jag här och diggar till moves like jagger :) Nu är det helg och kommer inte tillbaka till skolan förän om en vecka för vi ska praoa :) Har haft mycket denna veckan så har inte hunnit skriva så mycket ;) Hade engelsak prov igår och so prov idag, börjar bli en aning trött nu ! orkar inte skriva mer, vi ses imorgon !
tangent bordet 'r kn'ppt det g[r inte att skriva olika grjer !!!
⁄ Sandra <3

Saknar dina kramar........

Hej !
Sitter här med den jätte roliga läxan och tänker och tänker, det är inte bara engelska jag tänker på utan annat också.......! Ska göra lite mer läxor sen och kanske försöka sätta mig vid datan ;) Vi var på lagman gymnasiet idag och fick pröva på två linjer, testade natur och barn och fritid ;) det blir nog natur :)
/ Sandra <3

Läxor, bara läxor.....

Hej !
Sitter här med mina läxor och pappa kollar i matte boken efter något tal! Idag har det varit skola och typ inga raster som vanligt :( på spanskan hade vi tillsammans med 9:1, det gick väl bra ! Nä nu ska jag fortsätta med läxorna !!
/ Sandra <3

Simning snart :)

Heej !
Nu är helgen då snart slut och det är lite tråkigt som vanligt :(
Håller på att spela wordfued med massa människor :) Roligt roligt ! Idag var vi på överby och då blev det en tröja på H&M och sen har jag gjort lite läxor ;)
Nu ska jag packa väskan och iväg och simma :)
VI SKA TILL STOCKHOLM !!!!!!!!!! ♥♥♥....... lugna ner dig nu Sandra :P
Ha det... !
/ Sandra <3

Lördag eftermiddag......

.....och det är fint väder ;) Heej ! Idag har det varit simskola och nu sitter här, har precis bestämt mig för att inte simma idag men imorgon blir det simning :D Har pratat med Frida lite och Mikaela :) I kväll ska vi nog åka till ljusfestivalen i Grästorp :) här kommer en ny låt tror jag ;P WE SHINE - ALEX SAIDAC varför går det inte att lägga upp videos längre och adresser ?!! / Sandra <3

Frida !

Frida ([email protected]) om Skolan !: fina -.- de e ju fult som fan -.- Svar: Äh så fult är det inte ! Men finare kan det vara :) / Sandra <3
RSS 2.0