typiskt

hej !
Hoppas ni har det bra :) 
Dagen har varit super bra, idag åkte min klass på utflyckt och paddlade kanot och grillade och hade det bara bra ! Så vi slapp lektioner och allt men i gymnasiet är det välldigt roligt att gå för det är inga tråkiga lektioner och det är bra dagar och vi har ju en dator och sen är det inte så jätte mycket läxor än men det är jag beredd på att det kommer sen !
 
just nu sitter jag med datorn och tv:en och chattar med Linus :) 
Väntar på maten också det tar fem år för pappa att laga mat så man är ju hungrig iallafall när han är klar 
 
Noel sov här igår det var jätte roligt :) men lite tråkigt när han åkte hem men det tyckte la hans mamma och pappa om att han kom hem allså !
ha en bra kväll !
/ Sandra <3

jag gör väl det då

hej 
sitter här hemma med läxor. Börjar inte förän 11.45 idag så då har man lite tid hemma att göra läxor !
kolllade lite i matte boken och såg vad jobbiga alla talen såg ute att va !! Men jag hoppas det går bra, och nu i gymnasiet ska vi typ ha gjort 10 tal på en lektion lixom det är olika avsnitt och vi gör ett avsnitt varje lektion :) 
 
Men nu ska jag fortsätta med kemin och hoppas jag fattar för det gjorde jag inte förut !
/ Sandra <3

glad ändå

hej är helt slut i kroppen efter ett simpass och jag är godissugen men godis får jag inte äta men jag tror jag kommer göra det än då eller jag vet inte !!
 
Dagen har varit bra, goa lektioner förutom idrott men den ska man göra så bra man kan på ! Det är mitt motto ! 
 
Jo är det mer än jag eller är jag ensam om att tycka att det blir ett sånt tjat på facebook om något har hänt där man bor. T.ex det brann här i Vara idag och då genast ska alla skriva det på facebook, det räcker väl att en skriver, ja visst man har inte samma vänner men mist 75 % av ens vänners vänner är samma så troligt ser man det ! Man kan ju se att andra har berättat det åhh jag blir tokig och alla dessa JÄVLA !! spel förfrågningar, jag vill inte spela castle ville !!! 
 
Hoppas ni haft en bra skol dag ! Och ge inte upp era drömmar :)
/ Sandra <3
 

batteriet håller på att ta slut

så nu har jag varit ut och gått i det friksa vädret, och som alltid när jag ska ut och gå så händer det något så jag måste vända tidigare och idag då så fick jag ont i halsen så jag fick vända för jag vill inte bli sjuk nu i början av skolan och allt så jag tänkte att det var bäst att vända !! 
 
Nu ska jag snart sätta på den andra datorn och skriva ut ett papper som mamma ska skriva på, något om att man ska vara försiktig på kemin och att man vet var alla säkerhets grejer är eller dom man ska använda om det händer något så ja den är la viktig som alla andra lappar !
 
ha en bra kväll
/ Sandra <3

chill

hej dagen idag har varit jätte bra rätt så lugna lektioner, på samhällkunskapen satt vi bara och skrev om oss själva på datorn och matten jobbade vi lite och engelskan spelade vi ett ord spel och svenskan läste vi och skrev på datorn :) Jag älskar skolan när den är så här bra. Det kan gärna fortsätta så ! 
 
Nu gör jag inget ska göra lite läxor snart matte och kemi har vi, det tar ett tag innan man har kommit in i läx läsningen ! 
 
Lärarna är rätt så bra faktisk de är lite roliga, och engelska läraren sa shut up idag och sa att de som pratade mer var tvungen att gå ut och det var den sista jag trodde skulle säga så för han ser så försiktig ut, men även lärarna kan överaska !! 
 
På samsam (samhällskunskap, men det står samsam i schemat) fick vi ta en bild på oss själva så den kommer väl här ;) 
 
Ha en bra dag hörs
/ Sandra <3
 

who knows

hellu 
sitter i soffan med min nya vän datorn som jag har döpt till Evert haha :) fint namn tycker jag ! 
idag händer inte så mycket ska öva på kemi läxan och engelskan tills imorgon men annars är det en slappar dag som heter duga :) Jag har inte så mycket bilder att lägga från denna datorn så ni får nöja er med webcamera foton !
 
Som kanske inte alla vet så var jag och mina simkompisar på simläger i lysekil förra veckan och det var nog det roligast lägret hitils kommer upp en bild på alla oss och vi får ju inte glömma tränarna som står bakom kameran :)
jag har lite tråkigt så här ser ni det
jag har alltid drömt om att få vara en panda haha !!
/ Sandra <3

massa nytt

hej denna veckan har det varit jätte mycket nytt, ny skola och en ny dator som vi fått av skolan ;) jag har börjat gymnasiet på natur linjen och den är jätte bra, vi går ihop med teknikerna så vi är 21 i klassen men vi naturare är bara 9 stycken. sen har vi fått en ny dator en Hp folio ultrabook eller vad den heter den är jätte bra. men nä nu ska jag äta kött gryta från simlägret som vi fick med oss hem :) 
Hoppas ni får en bra helg !
/ Sandra <3

Fäst blåsan

Tjabba sitter på altanen och är väldigt väldigt mätt efter farmors kalas ! Vi åt smörgåstårta, typ fem kaker och en jätte god hallon tårta :) och nu ska vi grilla kött och äta sallad till, jag tror jag kommer somna med magont ! Fatmor blev jätte glad för kortet, tur det :)
Hoppas ni kommer ha en bra kväll
/ Sandra <3

Titta vad jag skapade ihop

Har gjort ett födelsedagskort till Farmor idag :) roligt att pyssla lite på sommarlovet hinner inte det annars !! Blev riktigt nöjd :)
Hoppas ni har en bra dag i regnet
/ Sandra <3

???

Hej en rätt så pigg sandra undrar hur man gör med en sån där hårmunk alltså jag stoppar ju håret i den men hur gör man sen ? Nu kanske ni tycker att jag är jätte dum som inte kan det men jag är nog inte den enda :) så snälla vill någon hjälpa mig!
Hoppas ni får en bra dag idag, jag och pappa ska till skara och spela minigolf och sen till farmor. Vad ska ni göra ?:)
/ Sandra <3

Blev inte som väntat

Nä det blev inte som väntat eftersom jag vann efter 1 1/2 h haha hade 192 000 typ så jag är rätt så stolt!! Pappa brukar vinna men nu kom han bara tvåa! Och sen hade ju mamma gjort rabarber paj men fick int i magen så kan inte äta någon så det blev häller inte som väntat !! :( hoppas det ni planerat går bra
/ Sandra <3

Nu gick det bra

Hej
Nu har jag duschat och varit ute och gått utan knöl sulorna i skorna !! Tur det :) nu ska vi äta ost och lök paj det blir gott sen rabbarber paj och sen spela monopol! Som jag alltid inte vinner på för pappa får ALLA gator!! Men men ha det gött
/ Sandra <3

inte nog med det....

Happ när jag väl tog förnuftet i fånga att gå ut och gå i 30min i mina nya skor och med mina nya sulor (var i Lidköping idag och hämtade sulorna och köpte nya skor), ja då gör det så ont i foten av knölen som sitter på sulan så jag fick vända !! ;( och inte nog med det fick jag sitta och märka alla mina strumpor igår och ett linne, så ingen tar dom här hemma (mamma brukar ta mina strumpos för vi har likadana och då tar hon alla så jag får inga strumpor). Men nu är jag glad igen fick motionerat lite här inne på en sån där cykel typ och gjorde lite andra övningar och nu ska jag fixa bilder på datan och ta bort mina 840 bilder från mobilen !! Jo köpte ett nytt mobilfodral i Lidköping idag tyckte den var gullig
/ Sandra <3 
ps: inte världens bästa bilder, men får duga ds.
detta märket hade jag när jag var liten på mina kläder och då tänkte jag att det kan vara roligt att ha nu med :)
Jo jag och mamma åt på Henry´s café också

Ovanligt

Vad ovanligt att vakna i sin säng efter tre veckor !! Om man hämför denna natten med dom i Falkenberg har jag sovit bättre i Fallenberg :) inte skönt att komma hem, alla brukar ju säga att det är skönt men känner inget av den lyckan ! Nu är det två veckor kvar och sista veckan är det simläger och den a veckan va med pappa m.m :) hoppas ni har haft det bra för det har jag !! / Sandra <3

RSS 2.0