Trött med glad

Hej jag vann inte missjordgubbe men är glad för att jag har fått vara med på detta det har varit jätte roligt :) 
 
Så min dag har varit bra kom hem ca halv fyra och då åt vi korc med bröd med strfan och stina och sen var de här en liten stund och sen åkte dom hem. Jag fick byta på Noel och pussade han på magen och han skrattade jätte mycket :D man blir jätte glad när han skrattar så Blor man kätte glad :)
 
Just nu kollar jag på din pappa är bättre än min pappa är lite roligt de som åker ut får ett xbox kinect haha det skulle ju inte va fel:) 
Ha det bra om ni undrar vrf det inte kommer ut några bilder är det för att blogg appen inte funkar och hinner inte sätta på datan så måste skriv över internet på mobilen och då går det inte att ladda upp bilder :(
/ Sandra <3

Gillart inte

Ush det åskar ute ⚡ det gillar jag inte !! Och det lät som att det var kanska nära oss ännu läskigare, det kan ju slå ner och börja brinna men det tror jag inte det är inte så stor chans nu mullrade det blixten kom och sen efter typ 2 sekunder mullrade det :( läskigt !! Just nu ska man sitta i en bil för det är säkrast däckena skyddar och ni som är vid ett träd eller ute på en åker gå där ifrån det är där der slår ner först typ och vid andra höga höjder !! 
 
Nog pratat om det planerna imorgon är jordgubbens dag och servera jordgubbar och få reda på om jag blir missjordgubbe som jag har tjatat om rätt så mycket nu haha sorry xD säger god nattnu för ska väl sova snart ! Pappa är på jobb fest och mamma är hemma men ska sova än då nu är åskan snartborta så nu får några andra den bra va ;) 
/ Sandra <3
 

Nu är vi klara

Hej nu är vi på väg hem från Skara helge mår bra med tratt och rosa bandage :) Noel sover jämte mog och jag har också varit på slöjd-detljer, köpte tre jul papper jätte fina :) vi var på mc-donalds och åt glass förut det var gott :)
 
När jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra kanake vila inför imorgon, hoppas det går bra :)
Varje år har vi jordgubbensdag i våran ort och då är det fem tjejer en av dom är jag iår och en av dom fem vinner årets miss jordgubbe och vinner presentkort och ett smyckey :) 
Nu ska jag lyssna på musik så hej då
/ Sandra <3

spänningen stiger

hej 
är lite nervös för imorgon när jag ska interljuvas på scenen och jag vill bli miss jordgubbe men jag vet inte man ska ha inställningen att man inte kommre vinna och när man vinner så kommre det bli en jätte överaskning :)
Vi ska snart åka till skara med helge och jag hoppas jag får gå in på slöjddetaljer :)
men nu ska jag vara social med mamma och stina !
/ Sandra <3

ingen aning

hej 
jag har ingen aning vad jag ska ha för rubrik men detta blir nog bra !
Just nu sitter jag hemma hos stefan och stina i lidköping och är hund och barnvakt :) 
Mamma vilar, Noel sover,helge ligger under sägen och skäms över att han en strumpa på sig han har ju ont i klon och jag sitter vid datorn, så det är inte så jätte roligt här!
 
Noel är så gullig när han pratar och ler och nu måste jag skjuva vagnen så han somnar igen
/ Sandra <3

Stackarn

Hej
Sitter i soffan eller rättaresagt ligger i soffan och kollar på teåkig fotboll ! Pappa ville kolla på det !
Planerna för imorgon är att jag och mamma ska åka till Lidköping på morgonen, först ska vi va barn och hund vaky för stina ska på ett ärende och sen när hon gjort det ska vi till skara med Helge som ska operera sin klo den ska bort han har mycket ont stackars han :( Jag hade tänkt att schoppa imorgon men det blir ju ingen eftersom vi ska till skara ! Men familjen är vicktigare och Helge är ju en stor del i familjen :) det är mina planer ska försöka blogga men kanske inte hinner vi får se :)
 
Blogg appen funkar fortfarande inte vet inte varför, när jag ska logga in står det bara att det inte går försök igen haha blogg.se jag har försökt minst 40 gånger och det går inte !!
Nu ska pappa sova så nu kan jag se på tv 
 
Säger godnatt nu. Så godnatt hörs imorgon :)
/ Sandra <3

It's my life

God eftermiddag eller hur man säger just nu åke jag i bilen jag och pappa har varit på colorex och innan det var vi på ginza och då följde Alice med jag köpte ett ps2 spel men det kommer inte för än om en vecka hoppas det blir roligt ! 
Hos Alice idag så fotade vi lite, gjorde jätte jätte goda pannkakor och badade det var roligt hos Alice :)
Hoppas ni har det bra så hörs vi
/ Sandra <3

Jag blir tokig !!!!!!

jag hatar alices dator den dampar och jag blir tokig !!!!! den är som ägarn eller hur Alice ??
Jag får alltid den dåligaste datorn när jag är här och det är Alices fel ! Alice vet att jag har temprament och då ger hon mig den dåligaste datorn ! som är långsammare än en sengångare.......
Jag tror jag vill gå ut och bada nu annars kommer Alice inte ha någon dator längre !!!
Hoppas ni har det bra i värmen och badar och sitt inte inne vid en dator för dom har solsting !
Vi hörs sen och rösta i sklt på mig nu ha det bra
/ Sandra och Alice <3

Hej emelie :)

Jag är med och tävlar hos emeliemb.blogg.se som veckansblogg :)
Var med och tävla ni med!
Klicka på bilden så kommer ni dit :)
/ Sandra <3

Sandra is back

Hej 
Nu är jag hemma igen efter en semester hos Sandra som var mycket trevlig :) 
Jag har hunnit äta en glass här hemma och snart ska jag ut med helge och sen ska vi till ladan och servera fika men Alice och hennes familj :D det ska bli roligt :) att träffa Alice det var länge sen! Saknar henne lite, nä nu blir det för jupt :) 
Inte tagit någon ny bild det senaste men jag kanske hittar någon blomma borte vid ladan vi får se :) 
Nu ska Jag fortsätta att lyssna på justin bieber-all around the world riktigt bra låt :)
Ha det gött
/ Sandra <3

Väder gudarna är oensa

Hej !
Just nu regnar det, men i morse var det fint tur att vi cyklade fram och lämnade filmen såppas tidigt annars hade vi blivit blöta haha xD 
Vi har precis ätit här lasange (stavning) blev det och det var gott innan det bakade vi det blev kärleksmums och bullar båda grejerna var jätte goda :) 
Just nu kollar vi på csi vet inte riktigt vad det handlar om för jag grejar med mobilen, tycker det är lite roligare!
 
Är det inte bara jag som tar fram mobilen i pauserna på tv och sen blir man sittande med den och har typ missat halva pogrammet haha xD inte bra och sen frågar man någon vad det handalr om och de bara "du får hänga med i filmen Sandra!" Men mobilen är ju roligare kanske haha xD nä nu ska jag vara social ha det gött :)
/ Sandra <3

you are who you are

hej sitter hr i sandras soffa och har precis ätit frukost, det var väll gott :) idag ska vi lämna tillbaka en film vi såg igår, filmen vi såg igår var den nya men han jackob i twilight den var faktiskt bra jag kommer inte ihåg, sen såg vi "den där mary" 3n komedi film sådär bra tycker jag !
Sen ska vi baka lite tror jag, sofie ( sandras syster ) ska baka buller och vad jag och sandra vet jag inte vad vi ska baka !
Det gick bra att sova i husvagnen, bara att sandra skrämde mig och sa att det gick någon utanför så då var det inte lätt att sova men sen kom vi  på jag det vara något att, det typ droppade någon stans äh jag vet inte men läskigt vra det iallafall men sen sov vi som änglar !
nu ska jag se på mtv ett program där de visar häftiga byggen, det var ett hus som roterade, alltså huset snurar fattar ni jätte häftigt :)
Vi hörs
/ Sandra <3  

Hos sandra

Hej nu sitter jag hos Sandra och vi har precis målat naglarna och nu kollar vi på Ghost Whisperer det är rätt spänande med andra och sånt om man tror på det :) Det finns ju många sånna ande pogram som det okända, alla dom pogramen är rätt så spänande :)
Hoppas det går bra att sova i husvagn har aldrig gjort det förut men det är la som att sova som vanligt !
Nä nu ska jag kolla på tv, för det hände något spänande
/ sandra <3

Snart bär det av...

..... till Sandra jag ska ju sova där tills på Onsdag, men jag väntar på pappa som ska skjutsa mig dit.
Jag lyssnar också på Justin Bieber hans senaste skiva är faktiskt bra :) Han har ändrat sig lite, på rösten och utseende ;)
Här är skivan, men det är bara några låtar som är bra tycker jag, jag är inte så mycket för dom långsamma låtarna dom kan han ha för sig själv;) haha xD
Jag är jätte nervös för jordgubbens dag, hoppas jag blir missjordgubbe det skulle betyda så mycket för mig och att veta att folk trots allt tycker jag är lite extra det kan stärka ens självförtroende :)
Så rösta i sklt idag på mig nr 3 :) 
ha det bra så hörs vi sen :)
Kommentera gärna så svarar jag ;)
/ sandra <3

Skratta på bara xD

Man ska ha husvagn.....

Hej och godmorgon alla sömntutor !
Idag är jag lite trött och det blir man av regnet ! Idag ska jag sova över hos Sandra min fina kompis :) jag ska nog sova där till på onsdag i deras husvagn :) Alltså så kör hennes föräldrar ut oss hur huset xD haha !
Det blir ett snabbt inlägg nu för jag ska duscha nu och sen ska jag packa till Sandra ;) men jag skriver snart igen så ha det gött så länge
/ Sandra <3

Sleep when you are tired

Nu är jag trött så nu ska jag gå och sova. Har kollat på tv med mamma och nu väntar en bra dag imorgon, hopas det inte regnar bara för då är det tråkigt. Jag och pappa kanske ska åka till ginza imorgon vi får se :)
God natt
/ Sandra <3

Inne igen !

hej ! 
Nu är jag inne igen efter att jag och mamma har rensat i landet där vi har odlat blommor och lök m.m :)
Passade på att fota lite då också så jag slänger upp några bilder på det och som vanligt är det fton på blommor :)
Vädret är inget vidare det regnar och grejar, men tur att det var fint under helgen iallafall (midsommar). 
Fick denna av stefan och stina som tack för att jag tagit hand om Helge :)
Alla bilderna är redigerade men de är snarlika orginalen :) Så jag har inte gjort om dom som andra kan göra !
Så här ser man ut efter att ha rensat (glömde ta på oss handskar).
Annars har jag inte gjort så mycket idag grejat vid datan och varit ute nu ska jag bara slappa och äta !
/ Sandra <3

Flowers

Foton: Sandra 

Äntligen

Så nu är äntligen min nya header och desgine klar så här blev det:
Va tycks ? :)
Kommentera gärna era åsikter !
/ Sandra <3

Midsommar 2012

Fixar lite

Heej !
Just nu sitter jag och kollar lite på internet hur man gör fina blogdesigners. Jag vet hur man gör en header men jag tycker bakgrunden och det är lite tråkigt på min blogg så jag ska försöka ändra detta under dagen glömde att lögga upp dett klipp på dynamo igår så jag gör det nu. 
 
Idag händer inte så mycket mer än att sitta vid datan och va med familjen, blogg appen funkar fortfarande inte! 
Vi får se om det fixar sig. 
Här är när han går på vatten, jätte coolt :) 
Här lägger han sig ner ännu coolare :) som i filmen matrix
/ Sandra <3

Foton a la Sandra

Bild1 Före:
Efter (redigerad):
Bild2 Före:
Efter redigerad:
Bild3 Före:
Efter (redigerad):
Hoppas ni tyckte dom var fina för det tycker jag :)
/ sandra <3
 

Tiden går fort

Heej !
Just nu vet jag inte vad jag ska göra Stefan, Stina och Noel och helge är fortfarnade här och de ska väl stanna och äta sill och potatis sen :) 
Jag lovade ju att lägga upp bilder från igår :) Det var väldigt trevlig midsommar, vi gick inte och la oss förän kl 02.15 idag ! Det tråkig aär att tiden går så fort och jag hinner knappt tänka när man har roligt :) Det var samma på cyklingen i nian det gick så fort att när dagen var slut fattade man inte att det redan var klart lixom, man hade gått ur nian och det gick jätte snabbt !! 
Idag ska vi bara vila och det regnar från och till, hoppas ni som bor i husvagn och så inte drunknar i förtältet :P Haha nä så illa är det nog inte. 
 
Igår när vi satt och pratade och spelade galenpanna kom vi in på magiker och då sa stefan att de hade sett en som böjde på flasker, svävade, ändrade sitt bank kort till någon annas och tryckte in en mobil i en ölflaska och varken Stefan eller Stina kom ihåg vad han heter och jag gav mig inte så jag letade och typ kl 01.00 på natten hittade jag vad han hette och han heter Dynamo (artist namnet). Han var jätte häftig kommer en video när han svävar skit coolt !! :) 
 
Blogg appen funkar fortfarande inte att logga in på så jag ska försöka komma in på datan :) Man gör något och sen glömmer man att logga in.......
Nu kommer bilderna 
mormor som gör min krans :)
jag och pappa vid den goda middagen :)
Världens godaste jordgubbs tårta gjord av mormor :)
Middagen här hemma på kvällen :)
 
Glad midsommar tjej :)
Det var allt jag ska kolla lite bilder jag tog på blommor igår också, så kommer de också upp senare :)
/ sandra <3
 

Varför blir det så här ?

Hej glad midsommar på er :)
Jag fattar inte vrf inte blogg appen funkar det går verkligen inte att logga in!

Men idag har vi firat midsommar hos mormor med farmor och mamma och pappa :) sen åkte vi hem och där var stefan stina och Noel :) Så nu ska vi grilla kommer bilder på det också :)

Förlåt alla ni för att jag inte bloggat men som ni förstår har jag inte kunnat och hunnit :)
Noel var jätte ledsen förut så jag fick gå typ 15 varv runt huset och då somnade han men sen började alla greja med honom och då vaknade han så han vill inte ligga i vagnen utan han ska vara uppe och Helge är avis så här är det livat, men nu ska vi nog få i oss lite mat :) Kommer upp lite bilder som Stefan tog på mig förut med midsommar kransen :)
Ha en fortsatt bra dag kommer upp bilder senare idag :) / Sandra <3

Nya blogg.se

Nya blogg.se är lite konstigt man vet knappt hur man göra allt, så om det blir lite konstigt vet vi vad vi ska skylla på haha xD
/ Sandra <3

Min Onsdag + min torsdag :)

Hej jag kunde tyvärr inte skriva igår för blogg appen kronglade och jag hann inte gå in på datan :) Men jag skriver vad jag gjorde igår nu istället !

Jag var ute med Helge några gånger och satta upp våran mini pool (bilder kommer senare). Sen har jag läst mycket och hjälpt mamma och pappa här hemma med mat m.m och jag och pappa var i ladan och hjälpte till att göra kalkontallrikar. Sen när vi kom hem därifrån åt vi tacos och sen fotade jag lite blommor i trädgården :) det var min onsdag och det var väldigt bra väder så jag var ute mycket :)

Idag ska jag ta hand om Helge och cykla och plocka blommor med mormor till midsommar kransen :) Jag vet inte riktigt var vi ska plocka men det har mormor tagit reda på. Sen ska jag kanske bada lite i våran pool och läsa !

Jo nu vet vi vad vi ska göra på midsommar efter många om och ment! Först ska vi till mormor och äta sill och potäter och sen på kvällen kommer Stefan, Stina och Noel :) Det blir nog bra :)

jag är lite nervös för jordgubbens dag och jag hoppas att jag blir miss jordgubbe men man vet aldrig alla är värdiga att vinna :)

Kommer bilder som jag fotade igår och en bild på Noel (Stefans son, som jag är faster till, låter väldigt gammalt) :D

The caller

Kollar på film med mamma nu :) the caller heter den en typ rysare lite spännade men lite leskig !

Var utr med Helge med Alice förut det var skönt men jag är trött Alice var det också vi som ade typ på vägen xD det var simavslutning också i ladan förut vi spelade brännboll, gick tipspromenad, grillade korv och hade prisutdelning. Jag fick två priser :) sen innan avslutningen var jag och badade hos Alice det var skönt :)

Kommer en bild på min mat förut är stolt över mig själv som gjorde moset själv :) Alla ni som gör något ni aldrig gjort förut var stolta över er själva ;)

Nu ska jag snart sova god natt :)
/ Sandra <3

Väntar å väntar......

Ja som rubriken luder sä väntar jag på att Alice ska svara på mitt sms och sen väntar jag på att simavslutningen ska börja ;) den börjar halv sju och är i larv på teater ladan, vi skulle visst spela brännboll gå tips promenad och grilla krov och själv klart prisutdelning :) hoppas på att man vinner något pris, man kan ju alltid hoppas !

Nu blev det ändrade planer IGEN helge stannar här tills på torsdag och det får han tack vare mig och att jag får en 100 lapp av min käre bror :) så jag är upptagen två dagar till :( men jag valder det (tack vara 100 lappen:P).

Nu ska jag göra mig iordning lite så ses vi sen ha det gött
/ Sandra <3

Lagar mat

Hej just nu håller jag på och lagar mat till mog och mamma:) pappa jobbar och mamma sjuk så då får jag laga maten :) korv med mos blir det :)
Omg nu fick jag peppar i näsan måste snyta mig hej då

Livet är som en karusell går upp och ner

Hej !
Hur är det i blåsten ? Hoppas det är bra ! Jag gör inget speciellt har kollat på två avsnitt av macken haha dom är roliga :)

Ikväll sen är det simavslutnig det är det enda som jag ser framemot idag. Hoppas ni har något roligare för er :)
Helge åker hem idag också så imprgon kan jag gärna göra något med någon kompis :)
Har ni något bra filmtips ?! Säg gärna det då ;)
/ Sandra <3

Godmorgon världen :)

I dag vaknar mann upp av att solen lyseer lite mer men det blåser fortfarande kallt, men det är en bättre början :) Har bytt header som ni ser :) Tack vare gimp så gick det jag tycker ni ska ladda ner gimp det är jätte bra :)
Tack Emelie det var hennes tips :)
Nä nu ska jag gå och äta frukost är lite hungrig, ingen tv idag häller.
/ Sandra <3

Min måndag :)

Hej !
Min måndag har varit bra började med datan där jag laddade ner ett program som heter Gimp där man kan redigera bilder är lite krongligt i början men det blir bra :) sen kom helge och sen bakade jag kladdkaka och sen åt vi den och det var gott ! Sen dess har jag typ suttit vid datan för tv inte funkar och mamma är sjuk och pappa tråkig ;) men nu kanske jag ska göra något med Alice snart ;)

Det känns inte som sommarlov eftersom det inte är så fint väder, det är tråkigt tycker jag och då blir man deppig !!

Sen ska jag och mamma se Sean africa :) den filmen när Sean Banan är i Afrika :)
Ha det gott så hörs vi
/ Sandra <3

Bild på kladdkakan med stort K :)

Kladdakaka med stort K :)

Heej !
Nu har jag bakat en kladdkaka som passar bra in på namnet :)
Vi fick hem sladden till boxen idag och då trodde vi ju att det skulle funka men nej, nu måste vi köpa en ny hd box som kommer typ på torsdag !! En vecka utan tv och ute kan man inte va för det är mulet vad ska man göra?!

SVAR TILL OLIVIA!!
visst kan vi va en dag det tycker jag med hör av dig på sms :)

Nu ska jag försöka göra något med min pappa som är väldigt tråkig !! Och ut med helge måste jag också.
Hej då
/ Sandra <3

Rosor är röda violer är blå.....

....jag har tråkigt, vad ska jag nu hitta på ?!
Vi här hemma har alltid sagt att vi klarar oss utan tv o.s.v o.s.v men ja det går ju bra. Förfort boxen slutade fungera har jag plötsligt inget att göra!! Alltså klarar jag mig inte utan tv, dom är dagarna utan box har jag sett typ fem filmer och alla var tråkiga !! Aja nu ska jag gå och vila fick lite ont i magen ha det gött !

Jo jag kollade lite på yr.no och det ser inte ut att bli strålande sol men det kan väl ändra sig :)
/ Sandra <3

Godmorgon tråkiga väder !

Hej var har sommar vädret tagit vägen ? Jag trodde det skulle vara fin väder på sommarlovet men antagligen inte !!

Idag vet jag inte vad jag ska göra förutom att passa helge !! Längatr till falkenberg och jordgubbensdag såklart då jag fär reda på om jag blir missjordgubbe eller inte hoppas det :)

Vi hörs
/ Sandra <3

Film :)

Heej !
Har nyss sett på film :) Gustaf den är faktiskt rolig, finns inget annan att göra när inte boxen fungerar. Imorgon kommer Helge istället för att jag ska åka dit så då får jag ta hand om honom här hemma istället :)

Slänger upp en bild på framsidan av filmen :) Skriver godnatt nu för jag kommer inte skriva mer !
/ Sandra <3

Ett tu tre på det fjärde ska det ske......

..... På det femte gäller det på det sjätte smäller det:) ja så lät det när jag och Alice skulle bada i henned pool förut det var jätte kallt !!

Har duschat och bastat och kollat film som dom gjorde i hennes klass:)

Imorgon bär det av till Lidköping till Stefan och Stina jag ska passa helge för stefan och c.o ska göra något :)

Nä nu ska jag göra annan ha det gött. Slänger upp en cool bild på helge :)
/ Sandra <3

Nya bilder a la Sandra :D

Trött tjej :)

Godmorgon !
Ja jag vaknade inte nu utan det gjorde jag för en timme sedan då ekvall ringde och sa att dom kom och skulle riva cykeln så det var bara att rusa upp äta frukpst och klä på sig :) därför är jag lite trött :)

Idag ska jag nog va med Alice hon hämtar sin husvagn nu så jag får vänta lite :)

Är det något speciellt ni vill att jag skriver om på min blogg, jag kanske kan lägga upp bilder jag har tagit också :) en fotoblogg.

Nä nu ska jag torka mig (har duschat). Ha det gött :)
/ Sandra <3

Bilen rullar....

Hej !
Ja bilen rullar på vägen på väg hem från Ladan. Det gick bra att servera 170 kalkontallrikar! Men det var lite stressigt :) så nu när vi kommer hem ska jag väl sova, våran box funkar inte så tv kan vi inte se på och dvd:en är det inget ljud på och det är grön bild så jag har bara sängen att välja på:)

Imorgon ska vi köra iväg avslutnings cykeln till de som äger den, så det är vad jag ska göra imorgon kanske va med en kompis.

Ha det gött i kväll så ses vi :)
/ Sandra <3

Sommarlooov !!:)

Heej !
Nu har jag sommarlov och hinner blogga.
Idag ska vi åka till teater ladan i larv det är premiär där så vi i simklubben ska servera kalkon tallrikar :) det blor skoj.

Noel var här idag också han är såå söt när han ler och håller på med munnen man ser att han vill prata lite !

Jag har också slutat 9:an det gick väldigt fort. Vi var på sommarland igår alla nior från olika städer jätte kul med disko. Sen cyklade vi ut nian i onsdags, jag, sandra, jennifer och Emma var stations huset i vara :) alla tyckte det var en jätte bra idé:)

Nä nu ska jag sluta skriva och lägga upp lite bilder från cyklingen och sommarland ! Ha det gött
/ Sandra <3

RSS 2.0