Fredag :)

Heej :)
Just nu sitter jag och kollar på idol och har precis ätit hemma gjord pizza, den var jätte god! Jag och pappa gjorde den förut :)
Var hos Alice förut också och pysslade lite och gjorde magneter, sen åt vi jätte god crunchy med jordgubbar och yoghurt i mmmm !!!!
Kommer lite bilder nu, en när jag skär lök och en på pizzan ;)
/ Sandra <3

kärleksmums ;)

Heej ! Just nu sitter jag och äter kärleksmums ;) jätte gott ! Nu snart ska jag till Alice och där sak vi hitta på något roligt ;) Idag har vi haft matte prov och det gick väl okej jag ska få göra klart på måndag en uppgift som jag inte hann klart med. Vi kanske ska åka till Stockholm på höstlovet och träffa Mikaela :D men jag vill vara där Fredag-Måndag men det vill inte pappa för han kan inte ta ledigt två dagar för då har han inte så många dagar kvar på jul !!! Men han tänker ju inte på mig och att jag bara får träffa Mikaela 1 vecka om året :( :( :( <3 <3 Vi får se hur det går, jag ska kämpa :) / Sandra <3

Hejhopp ;)

Heej !
Nu sitter jag här I soffan och kollar på idol ;) har varit och simmat månadstest :) vi simmade 400 frisim och 100 medley :) jag presade på båda :) imorgon efter skolan ska jag till Alice och va med henne lite ;) ha det gött :)
/ Sandra <3

Rast :)

Heej !
Nu har vi precis haft bild och där målade jag och Sandra akvarell ! Nu har vi en lång rast ;) Sen har vi hemkunskap och då ska vi göra någon gryta :)
/ Sandra <3
Våran roliga hemvist ;)

Idol :)

Heej !
Nu är det dags för idol, denna veckan är det kval och idag är det killar som ska sjunga :) idag har det varit bra varit i skolan och gjort läxor. Jag och pappa var och kollade på en klockradio men det fanns ingen hemma som vi ville ha xD vecka 44 har vi höstlov och då hoppas jag verkligen att vi kommer spendera den i Stockholm hos Mikaela :) <3 nu ska jag kolla, så hörs vi !
/ Sandra <3

Skolan !

Hej just nu är jag i skolan och väntar på att vi ska ha So :) idag har det varit bra bara att jag blev vekt 45 minuter för sent !! Vi hörs senare ska spela gitarr sen också ;)
/ Sandra <3
Det kommer en bild på vårt fina nya stationshus !

God natt :)

Hej :)
Nu ska jag sova min djupa natt sömn :) dagen har varit bra och jag är skit trött ;) ha en bra natt och dröm fina drömmar :)
/ Sandra <3

Coolt :)

Hej !
Har precis ätit och kom hem från simningen för en stund sen ;) idag simmade vi 2300 meter ;) så långt var det inte men det var gött att simma :)
Nu har appen för blogg.se kommit men den funkar inte så bra !
Här kommer en bild från torsbo :)
/ Sandra <3

Min dag :)

Heej !
Min dag idag har varit bra, jag hoppas eran också har varit bra ;) Jag har lyckats slita mig loss från läxorna :P det är inte lätt att få mig från läxorna ;) Idag har det då varit demokratidag, vi jobbade som att vi var FN typ ;) Imorgon ska vi redovisa detta och innan det har vi NO prov på Akustik (ljud) jag kan det faktiskt ;)
Nu ska jag gå in och kolla på bloglovin och kolla om mina kära vänner har laggt upp något nytt inlägg :)
/ Sandra <3
Saknar sommaren ! men sak bli skönt med vinter ;) (miss you<3)

Middag ;)

Heej !
Nu gick jag bort från gesterna lite och satte mig här och tänkte skriva lite till er :) Min moster Maria och hennes man Bosse är här och vi har nästan nyss ätit en god middag som mamma hade kokat ihop. Det var cyckling med ris, riktigt gott faktiskt ! Imorgon blir det att öva på No och göra lite andra läxor !
För er som undrar så tog jag bort inlägget som hete "Faster :D" för privata skäl, nu vet ni det :) Ha en bra dag så hörs vi imorgon :)
/ Sandra <3

Mikaela! ♥

Mikaela - Läs & Kommentera! ♥ om Sandra E :):
Svar: Jag ville också att du skulle komma! Saknar dig mer! ♥
Jag hittar inte inlägget som hette "Faster :D" har du tagit bort det? :) ♥
Svar : Hej ja jag tog bort det för att Stefan ville det ;) <3 <3 Saknar dig mer :) <3 <3
/ sandra <3

Sandra E :)

sandraxp.blogg.se, sandra om Faster :D:
sv; haha ni får nog sattsa på det ;)
Svar: ja det tycker jag att vi ska göra :)
/ Sandra <3

Simskola !

Heej !
Nu har simskolan kört igång igen :D jag kom nästan nyss hem ifrån det, jag har ätit också här hemma :) Nu sitter jag här och funderar lite på vrf jag har spotify premium fast jag inte har beställt det  !!! Lite konstigt :) Men jag tror det bara är en test tid typ ;) Jag ska sitta vid datan en stund nu och sen ska jag gå och öva på No:n :)
/ Sandra <3

Tyvärr !

Heej !
Nu har jag inte bloggat på länge igen, men jag har faktiskt inte hunnit ;)
Idag händer det inte så mycket, vi är ledigfa idag för att det är studiedag :) Amanda kommer senare sen, undra vad vi ska hitta på !! ;) Sen måste jag öva på No:n också som vi har prov på Tisdag ;)
Jafg var ju på tjej middag (eller vad man kan kalla det) och då snodde jag och Jennifer Sandras kamera och tog lite bilder här är dom på mig, dom bilderna på Jennifer har jag inte ;)
Jo sen kan jag inte svara på sms och sånt för 3 krånglar det har hänt något säger dom ;) Ingen service står det ;)
här är världens bästa låt ;)
/ Sandra <3

Gulliga videos :)

Comhem reklam hahaha den reklamen med bebisarnas kolla på den !!
den är verklogen jätte rolig :D :D
Denna är rolig också :D
/ sandra <3

klassfoto :)

Heej !
nu har jag preic gjort klart powerpointen till svenskan och nu ska jag ladda hem lite spel till min mobil :)
Det blev igen dimning förmig idag för att Jessica, Alice och Lollo skulle inte simma och då är det inte roligt :(
Jag satt här och kollade på internet och då kom jag på att man kunde gå in och kolla på klassfotot och dom ensklida korten ;)
Så här blev dom:
Inte så stora bilder, men det får duga !
Detta var mina kort jag blev rätt så nöjd faktiskt hoppas dom tar den första ;)
Jag tror era kort också blev jätte fina :)
/ Sandra <3
PS: Var hos Jennifer igår på en tjejkväll det var skiit roligt :P Men jag tog en av jennifers skor och hon har en som är min hahaha xD ds.

Shitt !

Heej !
Vet ni vad som slog mig typ alldeles nyss....? Jo att jag inte bloggat på ett tag, det var Emma som sa det och jag tackar henne :) Anledningen till detta är att jag nu har fått en Iphone, och då har jag varit ute på internet på den och då har det inte blivit så att jag startat datan ;)
Det har hänt mycket sen sisst:
Mormor har fyllt år och jag hjälpte henne med kalaset :)
Sen har det varit massa läxförhör och sånt så jag har inte hunnit :(
Nu måste jag börja fota igen !! Jag hinner ju inte det häller :( Gud vad lite tid jag har, har ni det med eller ?
Min bästa bild hitils :D
/ Sandra <3

Hej hopp !! :)

Idag har det varit skola somvanligt och ja det har gått bra ;p Diana berättade en sjuk sak idag :S men den kan jag inte säga här !!
För att prata om något annat så fyller jag år snart elller i november :P På tal om november så längtar jag sååååå mycket till Breaking Dawn part 1 kommer på bio den 14 november :D :D ♥
Sen längatr jag tills på Fredag för då....... det får ni se på fredag (på bloggen)  :)
Ha det bra
/ Sandra <3

Mikaela! ♥

Mikaela! ♥ ([email protected]) om vad roligt att ni gillar bloggen :):
Men lilla vännen, varför skulle man inte gilla den?
Din blogg är ju BÄST!!!!! ♥♥♥♥
Svar: Tack vad du är gullig !! Vem gillar inte din blogg ! :) ♥♥
Saknar dig syster :D
/ Sandra <3

Idol

Heej !
Nu hörs vi igen, skolan idag har varit bra. Vi tog enskilda kort och man fick sitta skit konstigt :P Man kunde inte le då eftersom man hade så mycekt annat att hålla reda på ;P
idol jhar ju börjat igen :D Igår var det en jätte rolig kille från Moskva med (han kunde svenska) ! Han sjöng en jätte rolig lå men den kommer nog bli tjatig sen ;P
Här är den !
/ Sandra <3

vad roligt att ni gillar bloggen :)

heej  !
Dagen har varit sådär mest rolig än dålig om jag säger så ;) Läxor har vi gått om så det behöver vi inga mer ;P dom läxor som vi har tills imorgon kan jag ;) Tur det annars skulle jag inte kunna sitta här och skriva med er, då hade jag övat på dom läxorna. Nu låste sig spelet på facebook :( inte roligt !!
Jag känner att jag lägger up lite dåligt med bilder men det ska det bli ändring på ;)
Detta är en jätte gammal bild !! haha xD
/ sandr <3

Tjabba !!

Hej hopp !
Ni är nästan dagen slut och det jag skulle gjort idag har jag gjort :P men jag har fortfarande lite läxor kvar som jag ska läsa på. Hela långa dagen har pappa tillbringat med bilen, han tvättar den och grejar ;P Mamma vet jag inte vad hon har gjort igentligen :p Jag har inte gjort så mycket jag häller så jag kan inte säga något ! hahah xD Nu ska jag spela lite på facebook och sen ska jag gå och göra läxor ;)
Jo stefan och stina var här och fikade blåbärspaj förut, det var gott !
Ha det bra och vi ses imorgon
/ Sandra <3

Han vann :)

Heej :)
Nu har vi precis ätit jordgubbar och glass och det var jätte gott :) Inna det kollade jag och pappa (och helge) på när Bolt sprang 200 meter :D Han vann som vanligt :P och jag sitter som vanligt och spelar alla dessa spel på Facebook :) Men dom är roliga !
Helge är här idag för Stefan och Stina ska till Göteborg på Kräftskiva :) Hoppas dom får det roligt !
Nu ska jag bege mig till smurf spelet på Facebook :)
/ Sandra <3

Frida

Frida ([email protected]) om Fredag:
varför skriver du utropstecken efter allt du skriver?
Svar: Ska jag vara ärlig så vet jag inte, men det kanske ser lite dumt ut, tack för kommentaren :)
/ Sandra <3

Fredag

Heej
Denna dagen har faktiskt varit bra ! Det började med matte, då övade vi på ett gamalt nationellt prov, vi hade 30 min på oss ! Sen hade vi en hål timma på 1 h och typ 15 min och då spelade vi Hej Knekt det vra jätte roligt :D Sandra lärde oss det !! Sen hade vi so men ändå inte för att SYV kom och pratde med oss om praoen ! jag ska försöka få en plats hon barnläkare här i Vara ! Sen hade vi No och då labbade vi !
Förut kollade jag och mamma på Big mama house den vra rolig :)
Ha en bra kväll :)
/ Sandra <3

Läxor, läxor och läxor !!

Hej !
Läxor är typ det enda vi har i skolan nu :( Idag har dagen varit bra vi har faktiskt ett bra chema på Torsdagar, det är goa lektioner ;P Idrotts lektionen var roligt :) Vi spelade Ultimate, Susannas lag var bra men vi var också bra som gjorde 2 mål :) NU sitter jag vid datan och spelar alla spel sen ska jag gå och öva på So och No som vi har tills nästa vecka ;)
Vi kanske hörs senare
/ Sandra <3
RSS 2.0