Kalas :)

hje sitter här i Lidköping hos stefan och stina och är på kalas. Stefan fyllde 29 den 22 mars så idag har vi haft våffel kalas och jag gjorde ett fint kort kommer bild på detsen :) Sen ska vi också åka och kolla på cyklar som någon säljer här i lidköping för 900kr hoppas det finns en till mig som jag kan köpa :)
Imorgon är det skola ingen och det känns väl bra, bara det bli påsklov snart :)
ha en det bra så hörs vi :)
/ Sandra <3

Nu är jag här igen ;)

hej
jag har inte skrivit på jätte länge och det gillar jag inte. Som jag har sagt förut ska jag bli bättre på detta men när man går i nian hinner man inte skirva för alla läxor och sedn när man väl inte har några läxor då hinner man inte skriva !
Idag har det varit skola och nationellaprov i NO det gick väl bra, sen efter skolan var jag med Alice och hennes bror Ludwig och köpte glass på tågstationen... mm det var as gott om man får säga så ;) Ikväll ska vi grilla och min bror kanske kommer också och grillar ;)
Nu ska jag gå ;)
/ Sandra <3

Fredag, trött och ont i magen

Heej !
Sitter här i soffan och väntar på mat, det tog lite tid för jag bakade chease cake innan och den skulle stå i ungnen i typ två timmar och mamma ska också ha ungnen så det tar tid !
Veckan har varit både bra och dålig, tjafs skratt blandat ;)
Nu ska jag kolla på postkodmiljonären och ha ont i magen ;)
/ Sandra <3

Ni måste kolla på dessa !

Så rolig xD
Denna är såååå fin :)
/ Sandra <3

Europa

Heej !
Nu är det onsdag ingen då och jag är lika trött, stressad och vet inget som vanligt. Jennifer hade en dålig dag (som vanligt), så det har smittat på mig med så mamma har inte haft det lätt idag och det vill inte jag :( Imorgon ska typ alla 9:or till konserthuset på någon drog grejs som vi brukar bli informerade om....... TRÅKIGT!! men jag ska ju sitta jämte Sandra och då blir det kul !
Nu har jag också jobbat igenom hela fysik boken, så nu kan jag bara öva inför nationella i NO som är på Onsdag :S Det är rätt gött denna veckan för det är inte så många lexor, bara kunna Europas länder i So ;)
Här kommer världens gulligaste video ;) och en bra låt ha det bra
Tjao
/ Sandra <3
Denna roliga bok ;)

Svar till Wilma ;)

Wilma och Emilia om Konstigt ;):
Heej!vad med och tävla om att bli veckans blogg. du vinner att bli länkad i ett inlägg i vår blogg. vinnaren utses på torsdag! :) hoppas du vill vara med! :)
SVAR: hej vad heter eran blogg då ? :) Kan vara bra att veta !
/ Sandra <3

Konstigt ;)

Heej  !
Idag har jag varit på simtävling i Falköping det gick både bra och dåligt ;)
Eh det är något konstigt man kan inte kommernter i min blogg, bajs blogg !! :)
Jag är lite dålig på att blogga men ska försöka göra detta lite oftare, jag kan ju faktiskt göra det på mobilen ;)
Nu ska jag ändra design så ni kan kommentera :)
/ Sandra <3
RSS 2.0