bra jobbat tjejen !

hej sitter här helt utslagen i soffan efter simtävlingen i Götene :) Persade på 50 bröst riktigt nöjd det andra gick jag över med bara några hundra delar och frisimet blev det ingen bra vändning. 
 
Men nu ska trösta mig med körslaget :) Imorgon blir läxor och kalas för mamma, som fyllde år i onsdags ! 
 
Hoppas ni har det bra ! 
 
Bjuder på denna bilder (kommer från Emma, inte jag som tagit den!)
/ Sandra <3

Svaret kommer här

hej förlåt för att jag har dröjt med gåt svaret men svaret är .............
 
Maskihallonen haha xD Lite rolig fakttiskt.
 
Var ju på ljusfästivalen i grästorp och det var en eldshow där så jag tog lite bilder lägger upp dom här hoppas ni gillar dom :) Kommentera gärna vad ni tycker, nu ska jag fortsätta skriva på  biologin :)
Ha en bra fortsätt kväll !
/ Sandra <3

inte bra

hej nu var det länge sen jag skrev men jag har inte hunnit ;)
Men nu är jag här igen ! 
 
Ikväll blir det grästorps ljusfestival :D trevligt trevligt ska försöka fota lite, så då blir det roligare :) Hoppas det blir bra då !
 
Har en liten fråga till er :
VAD HETER FINLANDS SÄMSTE TRÄDGÅRDSMÄSTARE ?
svara som kommentar så skriver svaret imorgon :)
 

Nä nu ska jag stänga av min kära dator så hörs vi imorgon efter en lång förmiddag på simskolan med livliga barn :)
/ Sandra <3

det funkade inte

happ då har man varit ute och försökt att få bort huvudvärken, men nej det gick ju inte så bra så jag får la ha den en dag till :) så nu är det bara att börja med läxorna igen. och få ännu mer ont i huvudet !!
 
dagen har varit bra, ska jag vara ärlig så orkar jag inte skriva så mycket :( Fick hem en ny stämpel idag också riktigt nice ! 
 
Nu ska jag kolla på tv hej då 
/ sandra <3
 

Nä men vad kul !

Hej gud vad roligt att det är så många som kommenterar :) Blir riktigt glad ! Tack så mycket 
 
Idag är det en sån där typisk läx dag men igentligen orkar jag inte men det blir nog bra har två inlämningar till denna veckan och har bara kommit hälften på dom så jag tror att jag måste jobba ! 
 
Idag måste jag offra Akward måste simma inför en tävling den 20 Oktober :) Men som turär kan man ju vara lite ollaglig..... ;) 
 
Äh imorgon är det skola igen och på onsdag blir det tandläkaren är lite nervös faktiskt för jag vill inte ha hål i tänderna !! 
 
Hoppas ni har en bra söndag, nu ska jag äta choklad kaka hej då
/ Sandra <3

Mycket

Hej 
hoppas ni har det bra för det har väl jag :) Läste en fin text på Facebook som en skrev om att man inte ska sluta kämpa och det håller jag med om, om man verkligen vill något så ska man inte ge sig tills det har funkat eller om man får klart för sig att det inte går för man kanske inte har så bra syn om man vill bli pilot eller något :) 
 
Läxor har vi gott om iallafall och det kommer man väl aldrig ha ont om förän man börjar jobba, men då är det väl massa andra papper och annat man ska göra på jobbet. Specielt för lärarna, inte inte för att jag tycker synd om dom men de behöver ju rätta massa prov och läxor och planerna :) Sen kanske en del lärare planerar mer och andra mindre, det märker man väl på hur bra den är ! 
 
Oj vad mcket text det blev nu börjar snart ung och bortskämd det är jätte bra men då missar jag X-factor men skit samma :)
Imorgon har jga ju sagt att vi börjar 11.45 men nu ska vi ha någon dum resursdag så vi börjar 8.45 och slutar 16.00 och har matte sissta lektionen det var ju genom tänkt. Hej då :)
/ Sandra <3
 

En dag på stranden

ja varför detta inlägget tänker ni men det är så här att jag drömde om det lite granna :) 
Först satt jag på ett vindkraftverk och sen satt jag på ett tåg tak och tåget åkte, välte det och massa kossor flög ur sen gick jag längst rälsen tillbaka för jag ville hitta hem och då stod det en skylt " Vara Beach " Haha coolt va ? :) Det var massa husvagnar och stugor och klippor :)
 
Dagen har varit snuvig och åter snuvig ja kort så och mycket läxor :) 
 
Ska snart se på X-factoooorrr 
Sen är det underbart är kort 
Hoppas ni får en trevlig kväll 
/ Sandra <3
 
RSS 2.0