Snälla kan vi sluta !!

Hej
Sitter här på spanskan utan lärare och mår piss. Vi ser på film och jag kan inte andas för jag är jätte tät i näsan, jag fryser och lite ont i huvudet. Kan vi ite bara sluta !!!!! Alla verkar så trötta idag och det försrår jag. Igår var det semle dagen och då åt jag rn semla till top modell sverige :)
Hoppas ni får en bra dag i skolan
/ Sandra <3

Nu är det slut !!

Hej !
Nu är det roliga slut sportlovet och allt ..... :( tillbaka till skolan och men men det kommer gå snabbt till nästa lov som är påsklovet :) Idag hade vi Cornelias kalas här hemma och hon åkte hem med dom.... Imorgon blir det att göra läxor och hoppas stefan och stina vill komma så det händer något roligt, men jag tror det inte blir så ;)
Nu ska jag göra annat ha det så  bra
/ Sandra <3

Kalas :)

Hej !
Godmorgon:) sandra här som vanligt ;) Idag ska vi ha Cornelias kalas här för ........ äh vi tar det från början.
Cornelia fyllde 13 år 7 februari och då ska vi på kalas hos henne imorgon, men eftersom hon är här hos mig och inte alla kunde komma imorgon så ska vi ha kalaset här hemma hos mig och då kan alla komma. Det blev alltså ändrad dag och eftersom Cornelia ändå ska hem så kan vi ju ta det här ;)
Igår var vi i Lidköping och shoppade det var roligt, sen var vi även och fikade hos Stefan och Stina ;)
Detta köpte vi igår :)
Dessa turkosa byxor köpte jag och.......
....detta spelet !
Cornelia köpte
Denna tröjan och en penna och ett suddgummi på bokia. Sen köpte hon en tröja till hennes lillebror(min kusin) Theodor :)
Det var en lyckad utflykt.
ha en  bra lördag och ladda nu inför mello
/ sandra <3

Cornelia :)

Heej !
Godmorgon just nu sitter jag här med cornelia och vi har precis kollat facebook, sen ska vi äta och sen kanske spela backpacker om vi hinner innan vi ska åka till lidköping ;) cornelia kom igår med tåget, så jag och mamma var och hämtade henne där :) Igår tog vi det bara lugnt men idag ska vi ha roligt :) Imorgon åker nog cornelia hem eller på söndag vi får se !! Det bestämmer vi imorgon !
Tyvärr så är lovet snart slut och det gillar inte vi !!!!!! Det går fort som vanligt ;)
Ha en bra dag så hörs vi ikväll
/ Sandra <3
Saknar sommaren :)

Tråkigt !

Hej !
pappa är sjuk jag har tråkigt och mamma tjatar om att gå ut och gå, det är vad jag har gjort idag kort fattat ;)
Imorgon kommer Cornelia och då hoppas jag att det bli roligare ;) men hon kommer inte förän vid tre-fyra tiden så innan det ska jag göra lite läxor ;) Sport lovet har gått väääldigt fort tycker jag, för fort varför ska det alltid gå så fort när man ska vara ledig :(
Imorgon ska jag till läkaren med min rygg och hopas det blir bra :)
Nu ska jag kolla facebook lite till och sen börjar Glee vid 20.00 :D
/ Sandra <3
Världens bästa serie går på tv 11 20.00 varje onsdag :)

Alla hjärtansdag ♥

Hej kära kompisar♥
Idag har jag varit med Alice och vi hade roligt som vanligt, vi gjorde påskkort, bakade kladdkaka och satt vid datan :) Det var så roligt för vi åt mat vid halv tolv och åt kladdkaka vid halv ett (konstiga tider). Nej nu måste jag gå det är topp modell Sverige  :)
Kolla nya kort :)
Kladdkakan orkade inte vända bilden ;)
/ Sandra <3

Till Alice :)

Hej nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag gå till Alice ! Vi ska pyssla och baka, så det är bäst att börja tidigt !! Det såg ut som att endel kollade pyssle bloggen igår :)
Grattis på alla hjärtansdag ♥♥♥♥
Jag lägger upp bilden igen om det är några som inte har kollat, jag kanske skriver lite hemma hos Alice också :)
/ Sandra <3

Pyssel :)

Heej  !
Idag som ni vet så var jag med Lovisa och vi gjorde alla hjärtansdag kort sen gick vi och åkte skridskor.
Jag skulle bara säga att ni kan gå in på min andra blogg och kolla hur kortena blev. Det är även kort från när jag och Alice pysslade :) (jag orkar inte lägga upp alla bilderna igen) Så tryck bara på bilden här, så kommer ni till bloggen:)
/ Sandra <3

Lollo kommer snart !

Heej !
Nu kommer lollo snart och då ska vi äta sen ska vi pyssla kanske göra några alla hjärtansdag kort :) Vi får se och sen kanske åka skridskor, det blir väl bra ! Hoppas hon kommer snart för nu börjar det bli tråkigt här hemma  !
Vad ska ni göra idag första dagen på lovet ? :)
Ha det bra hörs
/ Sandra <3

R.I.P Whitney Houston

Denna legendariska sångerska har dött ! Hon var faktiskt jätte bra men som alla andra artister och kändisar så tog hon för mycket droger :(
Här kommer en bra låt tycker jag :)
/ Sandra <3

sport lov !

Heej ! Eller godmorgon kanske man ska säga :)
Sitter här vid datan och vaknade nästan för en stund sedan har hunnit platta luggen och grejat innan lite :) Snart ska jag äta frukost, men det tråkiga är vi inte har någon fil så jag kan inte äta crunchy :( Men men mamma får köpa det.
Idag är det meningen att jag ska göra lite allahjärtans dag kort :) men först ska jag gå till bakgården och se om dom har några fina dekorations blommor. Men det värsta är att det kanske är för dyrt..... Äh vi får se ! Jag kanske ska va med lollo också men vi får se om jag orkar, kanske när pappa kommer hem. Nä gud vad jag tjatar nu !!!
Detta är crunchy och det är inte dumt (inte min bild) :)
Ha en bra måndag så hörs vi sen
/ Sandra <3

Tjeckien :)

Hur mår ni i solen ? :)
det är helt underbart väder ute ! Tyvärr har jag ingen bild på detta för jag vet inte hur man ska ta med min kamera i solljus men jag ska försöka, får la ta fram stativet och slätta mig i trädgården ;)
Igår skrev jag tyvärr inte för att jag var såå trött igår efter simskolan och sen kl 17.00 åkte vi till mammas farbror och somvanligt så somnar jag där och sen åker vi hem :)
Jo idag då.. Ja det händer inte så mycket ska kanske simma, men annars är det bara att ta det lugnt. Jag är sugen på att pyssla men måste gå till bakgården och köpa lite blommor :)
Ha det bra i solen
/ Sandra <3

hihi xD

En kille kastar ett suddgummi i huvudet på en tjej i klassen och skriker headshoooot! Tjejen vänder sig om och kastar en bok i ansiktet på killen och skriker facebooook!

Tjenna idag har varit en bra dag för att vi fick sluta typ två timmar tidigare :D Sen följde Linda och Evelnina med mig hem och mat och kladdkaka, det var gott sen gick dom för deras tåg gick 13.44 :) Så nu är det jag och datorn själva :)
Jaaaa det är sportlov det kom jag på nu haha :) Det kommer bli ett bra sportlov för mina kära kusiner Tehodor och Cornelia kommer :D Dom kommer på onsdag! jag ska inte göra måna knop på sportlovet ;)

Cornelia :D
Theodor har jag ingen bild på
/ Sandra <3

Nu är det dags !

Hej !
jag sitter här hur nervös som helst för det nationella provet i svenska imorgon buuhh !!
Idag har det varit en rätt så lugn dag, svenskan var rätt så flumm körde lite tummkrig m.m med Emelia haha :P
Jag blev väldig sugen på kebab pizza och semla idag också mmh vad kan det bero på xD
Just nu väntar jag också på att itunes ska bli klar så jag kan lägga över musik :)
Jag kollar varje dag på statistiken och undara vilka alla underbara läsare är ?! Kan ni inte säga vilka ni är det skulle vara gulligt :D ♥
Blåbärspajen jag gjorde i fredags blev skit god :D
/ Sandra <3

Sexy and i know it

Tjaa !
Dagen har varit som en vanlig lördag, simskola och nu snart simning :P Ingen förändring, men efter simningen ska vi till mormor och kolla på melodifestivalen :) Det är det första avsnittet :)
Sitter och lyssnar på Sexy and i know it, den videon är rätt så rolig om man säger så :D
Imorgon blir det mot torp ska gå in på Panduro :D
Här kommer videon :)
/ Sandra <3

Haha zumba :D

Sitter och kollar på youtube när folk dansar zumba hahaha :)
Den gamla tanten passar ju dit ;)
Denna är ju bra :)
Ja det var bara dessa som var bra :)
Idag har det inte hänt så mycket mer än skolan, mormor fick vofflor där och sen gitarr. Ceciala (gitarr läraren) blev lite arg för att jag hade glömt pappret med noterna på :O Ops :P Sen kom stefan och stina och lämnade en cykel han ka cylka med från tåget till jobbet o.s.v ;)
Nu ska jag stänga av här ha det gött så hörs vi
/ Sandra <3
RSS 2.0