Rea !

Hej !
Nu har man varit i Överby på mellandagsrea och det var varmt !! Jag köpte kläder på gina och två stämplar på en ny öppnad pyssel affär där :) Rea är alltid bra men det neggativa är att man inte kan byta kläderna. Idag har jag och mamma bara tagit det lugnt, varför ska man stressa och lalla runt när man har jullov xD
Just det jag skulle läga upp bilder på granarna... det gör jag direkt (sen på mobilen)
Denna köpte jag och en tröja till men hittade ingen bild ;)
ha en bra kväll :)
/ Sandra <3

Jul :)

Nu är det över det har gått skit snabbt men nu har julafton varit och många glada miner (kan man ju hoppas). Min jul har varit bra iallafall men jag tycker det har gått så snabbt man har förberet så mycket och nu när det redan över, men som tur är så får tomtarna och julgranarna stå kvar lite längre :)
Jag funderar på att köpa en OnePiece men vet inte riktigt dom kostar ju trotts allt 1300 kr typ ;) Vi får se !
Nu ska jag gå och räkna pengarna och jag hoppas verkligen att ni har haft en bra jul :D
/ Sandra <3
ps. det kommer bilder på granarna ;) .ds.

Dan före dopparedan :)

Heej !
Jag känner att jag inte riktigt har hållt vad jag hade lovat men någon gång blir det ju så !
Idag blir det julpynt i högsta grad och det konmer entligen bli lite jul stämning här hemma :)
Något mer som är spänande är julkalendern, jag hittade tyvärr inget klipp men det fårbli en bild istället :)
En blid på tjuvanrna
Nu är alla julklappar och julrimm klara också nu är det bara att vänta på tomten (om den kommer).
Vad ska ni göra idag då ?
Hoppas ni får den bra dag !
Köpte en fjällräven väska igår ocksp :)
Ha det gött
/ Sandra <3

Hästen :)

Heej !
Nu sitter jag i Jennifer i hennes rum och har nästan precis ridit på hennes syrras häst Bon Bon :) känner mig stolt för hade inte vågat det förut ! Nu snart hoppas jag ska vi äta ;) Sen imorgon ska vi åka till Båros jag tror jennifer och dom ska köpa julklappar :) Sen blir det bara att ta det lugnt och öva på No:n :)
Ha det gött !
/ Sandra <3

Trött

Heej !
Idag har dagen faktiskt gått bra, skolan gick snabbt och jag har fått klart både Engelskan och hemkunskapen :) det eoliga idag var att jag glömde hemkunskapen i skolan och så tänkte jag att jag ringer och berättar för Helena att hon får det imorgon istället, men då sa hon att hon var tvungen att ha det idag för att hon skulle sätta betygen imorgon xD så jag och Helena åkte till skolan och hämtade hemkunskapen ;) haha sen åkte jag till Helena och lämnade den....... Lite roligt xD
Aja nu ska jag snart sova, god natt, jo imorgon är det lucia då ska jag och mamma se på lucia på tven på morgonen och se är det i skolan :)
/ Sandra <3

Varför ?

Heej !
Sitter här trött i soffan och ska snart åka till skolan ! Men jag fattar inte varför ska man gå i skolan en och en halv vecka till när betygen sätts idag !! Konstigt xD Haha nä nu stänger jag av tv ha en bra dag :)
/ Sandra <3

Film

Hej
Redan tredje advent det går fort bara en och enhalv vecka kvar i skolan :) Just nu sitter jag och kollar på sunes jul det är min favorit julkalender, kan den typ utantill ;) haha xD ska nog göra lite julgodis till senare sen.
Hoppas ni får en bra tredje advent :)
/ Sandra <3

Deckare

Hej !
Ja vad ska man göra idag då ?...... jo jag vet jag ska skriva på min svenska deckare och Engelska uppgiften, sen ska jag nog kolla när pappa steker köttbullar och prinskorv ni vet julmaten :)
Vi har pratat om att jag och pappa är rätt så lika till sättet och Stefan och mamma är lika till sättet. Det är rätt så skönt att veta att det är ens föräldrar :P
Nä nu får jag inte sitta här mer för Stefan !!
/ Sandra <3
kommer en bild som jag har tagit
Den ska vara redigerad men har inte hunnit

Ett tag sen ;)

Heej !
Nu var det ett tag sen jag skrev men jag har ärligt inte orkat skriva det har varit så mycket i mitt huvud, men nu under jullovet lovar jag att skriva :)
Jag blev så glad när Amanda vann hon är sååå bra, och hennes egna sound :)
Jag lägger upp en liten snutt på vinnar låten :)
Snart kommer mina kusiner. Vi ska fira min födelsedag, de kunde inte komma på kalaset ;)
Sen blir det pepparkaks bak:D
ha en bra dag :)
/ Sandra <3
RSS 2.0