Jag önskar jag inte bodde i Vara.....

Hej !
Nu kommer jag igen :P Idag önskar jag att jag inte bodde i Vara för alla som bor utanför Vara och åker buss behövde inte åka till skolan idag för bussarna var inställda :( Men vi hade en väldigt bra dag än då för att vi hade först språkval (Spanska för mig) och sen kollade vi på film (jag messade typ hela filmen) :) När vi slutade gick jag och klippte mig, sen gick jag och mamma till hemkompaniet och kollade på något att hänga upp alla mina smycken på, men det fanns inget :( sen när vi kom hem åt vi....... Sen gjorde jag SO:n, efter det gick jag till Jessica, det enda vi gjorde idag var att söka sponsorer till våran hemma tävling som är den 11 December (simtävling) :D det var många som sponsade :P

Orkar inte skriva mer
Ha det bra !!

/ Sandra ♥

Skit bra låt !!


En cover på Petters Mikrofonkåt :) Septemder sjöng den i programmet " Så mycket bättre " Där dom tolkar varandras låtar ;)

/ Sandra <3

Äntligen !!

Hej hej !!
Idag har det varit en helt vanlig skol dag. Det har inte hänt så mycket mer än att tänka tänka och tänka ;) Jag och Diana har delat ut våra inbjudningar till våran filmkväll nu också, hoppas ni kan komma :D Efter skolan handlade jag och pappa på vårat nya Willy´s i Vara !! sen åkte vi till Expert och fixa pengar till min mobil :) När jag kom hem började jag direkt att göra iordning i mitt rum, jag kanske inte har sagt att pappa har tapetserat ?? men ja har ställt in allt igen :)

Jag ska bara säga en sak innan jag slutar:
Jag hatar folk som snackat skit om en i skolan, vrf inte komma till mig istället och säga vad jag behöver ändra på så gör jag så gott jag kan............... TACK

/ Sandra <3

Hello :)

Idag har det varit en lugn dag, inte gjort så mycket ;) Jag gick upp kl. 7.30 och då kollade jag lite på TV sen kl 8.30 åkta jag till simskolan och var där ända till 13.00. Det var mycket att göra som vanligt (på simskolan) det var näst sista gången idag så nästa gång är det fritt bad och man får tårta :D Sen när jag kom hem var ju stina och helge där (jag glömde att säga igår att dom skulle sova över) sen åt vi fisk och potatis :) Sen åkte dom hem, så jag har suttit vid datan rätt så länge ;)

Var det någon som såg på IDOL igår ???
då var det någon som sjöng denna låten, skit bra :D



/ Sandra <3

Tokigt :S

Hej Hej !
Det har varit en tokig vecka och jag har inte orkat skriva. Vi hade engelska prov idag så jag har ju övat på det också ;D
Idag har jag varit i skolan som vanligt, det första vi gjorde var engelska prov det gick faktiskt bra och jag gjorde så gott jag kunde ;) sen var det invigning av matsalen på skolan, den har fått ett nytt namn och dom har gjort om den lite !! Den heter nu `Hard Roch Allè´ vi fick muffins också det var gott :) sen när skolan var slut så gick jag till sjukgymnastiken med min onda axel jag fick lite övningar att göra en gång om dagen så det gör jag nu (lr inte nu, för nu skriver jag ju) Sen har jag nästan bara suttit vid datan, det har varit lite blandade kännslor vid den idag :S

/ Sandra <3

Till Juliette !

juliette om Feber :(:
gillar din blogg, läser den ibland.
men jag sitter och undrar, hur gammal är du? du ser ut som 96a 95a, själv är ja femton.
kram :)

Svar: Hej juliette !!
Jag heter Sandra och fyller 14 den 30 November ;) Tack för att du gillar bloggen !!

Kram Sandra <3

Nästan lite......

Hej Hej!!
Idag har det varit vanlig skola jag har inte hunnirt skriva vi har så mycket läxor hela tiden. Igår var det nästan min lycko dag den var helt underbar <3 därför ska jag lägga upp denna videon för den är så fin och jag blir nästan lite tårögd när jag ser den :´(



Love you

/ Sandra <3

Feber :(

Hej !
Förlåt för att jag inte skrivit på ett tag men jag har inte kunnit.
I fredags var jag i skolan sen var jag jag på Filmkväll utan film hos Elin ! Det var Elin och Matilda vi firade :D det var en jätte rolig kväll men jag var lite däven så jag var inte så jätte glad, jag hade ont i halsen och sen på Lärdagen när jag vakna hade jag 38 grder i feber och mådde inte så bra :( så lördagen tillbringa jag i min säng :D Nu har jag ingen feber men jag har ont i halsen och är snuvig :( men ni slipper mig inte i skolan imorgon !

/ Sandra <3

Sent !

Hej Hej !
Så här sent har jag aldrig bloggat förut på en vardag :S jag kommer vara as trött imorgon och dö på lektionerna :( men det roliga är att jag ska gå och lägga mig snart !!
God Natt Sov Gott Ses Imorgon !! ♥ ♥

/ Sandra <3

Tjabba !

Hej Hej !
Nu sitter jag här igen som valigt och måste göra er läsare glada :D Jag hoppas ni gillar min blogg för det gör jag !!

Idag har jag inte gjort mer än skolan och jag har bestämt mig vilken tapet jag ska ha :D :D och jag ska köpa ny mobil nästa vecka :D Det blir nog den röda ! Men den var tio kronor dyrare men det gör inte så mycket !!
Nu orkar jag inte skriva mer ska gå och kolla på TV nu robinsson börjar ju snart men jag låter datan vara på för jag ska kolla en sak sen !
Ha det bra
/ Sandra <3

Tro på er själva :)

Hej Hej !
Nu är jag här igen hoppas de inte gör något :) idag har det varit vanlig skola och inte så mycket mer. Efter skolan gick jag och Susanna och åt sen gick jag till bibblan (jag hade inget att göra mellan gitarren och luncen) sen gick jag och spelade gitarr :) Sen gick jag hem i snön !! När jag kom hem åt jag igen för jag åt typ inget i skolan sen åkte jag till konfan och där fick vi lära oss att tro på oss själva !!
Ett tipas från mig till dig ;)
Inte mer att säga mer än att jag är glad vrf säger jag inte :P


Det har snöat :D

/ Sandra <3

Skola ♥

Hej Hej !
Nu har skolan börjat igen och jag tycker det var helt OK hoppas ni andra också tyckte det :D

Något som jag har glömt att säga är att jag har fått skolkatalogen :) och klass fotot :) haha !!
Hoppas ni också får det snart !!

Jag ska köpa en ny mobil och det blir nog denna men vilken färg ska jag köpa ?? Den svarta är snygg men den röda också :S Då är det bra att ha vänner som kan ge en godaråd :D

Nu kommer bilder:

Vilken färg ??


Min Klass :D (jag är inte snygg)
Dagens outfitt !

Blåa Jeans: Gina
Blå T-shirt: Gina
Strumpor: New Boody

/ Sandra <3

Backgår`n

hej !
Nu har vi vaknat :P har precis varit och fikat med Stefan. Vi åt blåbärs paj med vanlijsås och jag drack coca cola Stefan skulle ha en kaffe men den hade dom glömt så vi fick en chokladboll EXTRA. Gratis är alltid bra ;) Det ska ni veta :P Nu hinner jag inte skriva mer ska till Silverfallen snart (kanske)

/ Sandra <3r

Vad är det med er ?? :O

Hej !
Ännu en dag att blogga i bloggvärlden, fast rätt så tidigt denna gången ! Har sovit hos min bror i natt och man sover ju inte lika bra borta som hemma (tycker jag i alla fall)

Igår var jag med Jessica :D Vi spelade Guitar Hero satt vid datan och snackade !! Sen kl 18.30 kom Stefan och hämtatde mig och då åkte vi till Lidköping. Vi handlade lite sen åkte vi till hemmet :P Då åt vi och kollade på IDOL. Vi åt reben, pomesfrittes, sallad m.m gott gott. Sen var det godis och TV :D Sen kl 00.00 gick jag och la mig :)

Idag vet jag inte vad vi ska göra men något jag vet är att Stefan och Stina måste vakna nu för jag är hungrig och att i eftermiddag ska jag åka hem :( :(

Sen undrar jag vrf ni inte kommenterar vilken tapet jag ska ha !! Jag vill att ni gör det !!

/ Sandra <3

Hej hej !

Här kommer dagens outfitt !!

Svarta Thigts: H&M
Vitt linne: ??
Blå T-shirt: Gina
Blå basket trjöja: Gina

/ Sandra <3

vilken ska jag ta ??

Hej !
Nu skriver jag igen. Jag hann aldrig skriva igår för att jag var hos sjukgymnasten, sen var vi på Colorex och kollade tapeter till mig. Jag har tagit med mig några hem och undrar nu vilken jag ska ta ?? :S

Säg gärna vad ni tycker:







Min favorit det lutar åt den ;)







Det var det, nu MÅSTE ni säga vad ni tycker !!

/ Sandra <3

Sover !

Hej !
Nu sitter jag här igen, men inte själv ! Jag har Helge i knät och han somnar nog snart :) det är lite svårt att skriva men det får gå, det är ju inte så ofta man har Helge i knät ;)

Jag hoppas värkligen att skol katalogen kommer snart jag orkar inte vänta längre :S Det är typ 2 månader sen vi tog kort. Aja den som väntar på något gått väntar aldrig för länge som dom säger !!
Har ni fått skolkatalogen ??

/ Sandra <3

Svar till Philip !!

Philip Andersson  ([email protected]) om Höst Lov :):
Helt klart den i mitten (med bara 1 bild)
Hare gôtt /Philip

Svar : Tycker du vad snällt :) Då vet jag det !!

Höst Lov :)

Hej Hej !!
Nu är höst lovet här !! vad gött med 1 veckas ledighet :) man kan inte tro det :P
Idag har det inte hänt så mycket mer än att Stina och Helge har varit här och vi har pratat och varit ute och gått, dom har bakat m.m det har la varit roligt !!

BYLLAN om du läser det här så undrar jag om du kan hjälpa mig med bloggen och ändra tema m.m jag har fixat en fin bild att ha där uppe men jag vet ju inte riktigt hur man gör ;) Då är du ju bra på det :) <3
Tack i för hand !!

Vilken av dom här tre tycker ni att jag ska ha som fram bild på min blogg ??







Vilken tycker ni ??

/ Sandra <3
RSS 2.0