Sov gott :)

Ja där gick ännu en dag som har varit bra :) Hoppas ni också har haft en bra dag :)
God natt på er sov gott :)
/ Sandra <3

Ny grej

hej testade en guldig eyeliner jag fick av mamma igår. Det belv väl sådär mycket övning krävs för att det ska bli snyggt och jag fick ingen bra bild kameran ville inte riktigt fokusera på ögat men men, man ser ju ialla fall!
Alltså ingen bra bild och jag kunde inte få till det med att kolla in i kameran.
Hoppas ni gillar det haha (
 

Behövdes inte!

Hej på er har precis ätit pannkakor och kom för en stund sen hem från simningen ! 
Idag var det månadstest, månadstest är när man simmar vissa distanser på tid och då kan man slå sina rekord på dom och få pers märken som man sen sätter på ett diplom. Ja ni kanske inte behövde veta detta men till sak då.
Jag var iallafall väldigt nervös innan simningen idag eftersom vi skulle simma på tid. Men nu efteråt känner jag att jag behöve inte vara nervös. Visst lite nervös är bra att va men inte så mycket som jag var. Så man lär sig alltid något nytt. 
 
Annars idag har det inte hänt så mycket, slappat, varit ute och gått med mamma och jag försökte börja med spanskan men det blev en mening och sen orkade jag inte mer haha man blir väldigt bekväm när man har höstlov! 
 
Hoppas ni har haft en bra dag och gjort något roligt :)
Har ni något tips på bra affärer i Göteborg ? 
/ Sandra <3
 

Mina låtar

Detta är dom låtar jag lyssnar på just nu :) riktigt bra ;)
/ Sandra <3

GODISSS !!

hej på er hoppsa ni har det bra !
Jag satte mig precis efter att ha lagat mat och diskat. Det är roligt att laga maten men inte att diska efteråt. 
Idag blev korvstroganof min specialite :)
Nu sitter jg och lyssnar på musik.
 
Jag och mamma var ute och handlade förut och då köpte vi glass och godis så nu kan jag tjocka mig på höstlovet :) Haha som om man inte redan har gjort det man har ju bara lov några gånger om året :)
/ Sandra <3
 

SEG

Hej på er vad gör ni för roligt !
För en del kanske det är godmorgon haha. När man har sommar lov så sover man ju längre men inte jag inte nä min kropp vill va uppe tidigt :( Jaja jag kollad på tv till halv tolv så jag kan inte säga att jag gjorde av med så mycket energi. Lite trött är jag ju än men men.
 
Dagen igår var bra, jag och mamma var på teater på kvällen det var därför jag inte skrev så mycket igår och sen var jag och fikade med Alice vilket var jätte mysigt :D
 
Snart ska jag iväg och simträna och sen efter det ska jag åka och ha tjej kväll med Sandra och Hanna vilket kommer bli jätte roligt !
 
Nu på lovet ska man göra sånt man aldrig hinner med annars och slappa men ändå ska lärarna ge en läxor som jag måste göra :( Dumma dom säger jag bara vi har ju bara ett lov på hösten och då ska man vila inte ha läxor i huvidet. 
 
Vilka serier kollar ni på vill ha tips för dom jag följer just nu kommer det bara ett program i veckan eftersom det är nya säsonger, så skulle vara trevligt med några nya serier :)
Ett tips från mig till er är att kolla på Awkward den är as bra :) och nu är det jätte spänande men nästa avsnitt kommer inte förän på torrsdag !
 
Oja vad jag har skrivit nu! 
Ha en bra dag 
/ Sandra <3
 

God morgon

Hej på er nu har man vaknat och magen kurrar jätte mycket så jag  får väl gå och göra lite frukost :) Hoppas ni har sovit gott !
 
Dagen ser ut så att jag bara ska ta det lugnt och sen klockan 14.30 ska jag gå och fika med Alice på ett fik och det kommer bli jätte mysigt och roligt :)
Vad har ni för planer ?
/ Sandra <3
mmmm det ser as gött ut tänk om man kunde göra en sån frukost!

Mys

Hej sitter här i soffan med mamma och har söndags mys. Kollar på komedi program och klockan nio är det partaj det bästa av allt :) tjockar mig också med chips :) 
Hoppas ni också har en bra kväll.
Vad gör ni en kväll som denna ?
/Sandra <3


Fin detalj ♥

Hej har precis målat naglar och tyckte det kunder vara roligt att visa hur det belv och vad jag använde :)
1) Depen bas lack även kallad start lack. Skyddar nageln och gör att nagellacket håller längre. Finns lite över allt. Finns här men köpte det på apoteket. 
2) China glaze - Nova. Jag köpte det på gekås men finns även här (tryck på här så kommer ni dit, dock billiagre på gekås).
3) Ett topp lack jätte bra och starkt. Gör att nageln bli glansig och jätte fin. Köpte det på ullared hittade det ingen annan stans.
 
Hoppas ni gillade det så hörs vi :)
/ Sandra ♥
 
 

Vill ut med det !

Hej på er hoppas ni har haft en bra helg :)
Idag var jag på en företags mässa här hemma och det var väl inte så märkvärdigt, man svarade typ på fem frågesporter och tog massa godis haha. Gratis är gott haha :p
Annars har det varit fullt upp men man ska inte klaga för när man väl ine har något att göra då kan man klaga haha, nä det blev fel jaja ni fattar säkert :P
 
Sitter annars och lyssnar på musik och chattar med mina fina och underbara vänner som jag är glad att ha, men jag skulle vilja ha en vän som jag kan berätta allt för, för det fins så mycket jag vill få ut mig!
 
Vad har ni gjort idag då ?
Kommentera gärna om vad ni vill att jag ska skriva om det hade varit rolgit :)
Ha en bra fortsatt dag :)
/ Sandra <3
 
 
 

Don't forget who you are !

Hej på er förkåt för ingen uppdatering igår men jag han inte och orkade inte riktigt ;) 
Men det var roligt i ullared och jätte gött med höstlov nu :)
Var ute igår på kulturAfta igår kväll och kollade lite i affärer och kollade på något uppträdande ! Kultur hette det för att det var massa konstvärk och då såg jag ett jätte fint läpptäcke som någon hade gjort as snyggt och jätte bra gjort !
Sen idag har jag jobbat och varit barnvakt och när man är barnvakt hinner man verkligen inte skriva haha för det går i ett här ! Hoppas ni har haft en bra lördag och fortsätt nu med att äta erat goda godis eller chips för det ska jag göra :)

Jo måste berätta att jag hittade mina älskade ballerina pepparkaka på Ullared och det har inte dom här hemma så det var as bra :) 
Ha det nu gött 
/ Sandra <3

Tantera

God morgon :) 
Sitter i en buss på väg till Ullared har precis fikat och nu är humöret på topp :) Hoppas ni också har det bra.

Tanterna mormor är kompis med är roliga speciellt en och det gör det ännu roligare :) 

För att ni också ska få det lite roligt kommer jag med ett skämt: det var en gång en trött gris och sen åkte han till England och då blev han pig. Haha :P 
Ha det så bra tjao <3



På väg...

Hej på er sitter här och väntar på att klockan ska bli sex då jag ska åka till mormor och sova över där eftersom vi ska till Ullared imorgon :)

Idag när jag kom hem från skolan så satte jag mig och kollade på tv och sappade och då kom jag till Disney Channel och fick se att dom har fått så där mycket reklam på leksaker som Nickelodeon har och det tyckte inte jag var bra. Kan dom inte bara ha det kvar som det var för några år sedan alltså ingen lång 5 min reklam. En del saker var faktiskt bättre förr men allt ska ändras så hela tiden, vem vet det kanske hör till världen att den ska ändras hela tiden. Men det kan ju vara olika bra !

Hoppas ni får en bra kväll och jag uppdaterar mer imorgon på Ullared så hörs vi :)

Hart of Dixie

God kväll !
Hoppas ni har haft en bra dag :)
Dagen har faktiskt gått ganska snabbt och det är bra för vi närmar oss torsdag (då jag ska åka till ullared) vilket jag längtar till. Imorgon har vi engelska prov på prepositioner, som tur är provet först på dagen så man har fått det gjort och nu när jag pratade om läxor kom jag på att vi har ju svenska också vilket man kanske borde läsa på.
 
Det är så roligt att det äntligen har kommite ut en till säsong på min favo serie Hart of Dixie den är jätte bra ni borde kolla upp den :)
Men hoppas ni har det bra i höst kylan bland dom fina färgerna så hörs vi :)
/ Sandra <3 
 
 

Muntligt

Hej på er hoppas ni har det bra :) Har håltimma och väntar på att spanskan ska börja snart. Idag har vi muntligt och är det bra jag som inte gillar det men jag har blivit bättre ön vad jag var i början av ettan ( i gymnasiet ). Det är bara att öva sa svenska läraren och det funkar ju :) Så det är dagens tips. Om ni är osäkra på att prata inför klassen så är det bara att öva. Övning ger färdighet som man säger :) Men hoppas ni har eller har haft en bra skoldag så hörs vi :)
/ Sandra <3

Rörigt

Hej haha såg att jag hade skrivit ha en bra helg men det ska ju stå ha en bra dag :) Där ser man vad kylan gör med en haha ! Men ni får ha en bra dag (helg) då så höra vi.

Det är roligt att ni läser , ni kan väl kommentera vilka ni är som läser det kan vara roligt :) Ha det så bra 
/Sandra <3

Frusen!

Hej på er !
Jag tänkte på en sak har ni känt den känslan när man är så kall att inget funkar, man kan ta på sig hur mycket kläder som helst men inget funkar. Det är vad jag är just nu frusen ända in i själen haha det låter hemskt men ni vet nog vad jag menar. Dagen har annars varit bra jag överlevde matten och resten av dagen :) Nu ska jag bara chilla lite kanske öva på spanska muntliga jag har imorgon, spela lite spel och lyssna på musik. 
Men ni får ha en jätte bra helg så hörs vi och syns :)
/ Sandra <3
(haha inte världens bästa bilder men men)
 
 
 

Matte!

Hej på er :) Här sitter man på matte lektionen och lyssnar på något man knappt fattar men det blir nog bra haha :P Dagen idag har varit rätt så dyster tack vare det tråkiga vädret man blir så trött och plus att vi har haft historia prov. Men det blir bra när man kommer hem !
Hoppas ni har haft en bra dag och vi hörs ikväll !
/ Sandra <3

Hej på er !

Hej på er nu kan jag äntligen börja blogga igen !
Det var ju ett tag sen och jag funderade på att byta blogg portal men jag bestämde mig för att ha kvar den gamla.
Hoppas ni kommer tycka det är lika roligt som jag att jag börjar blogga igen :)
Ni får ha en jätte bra söndag så hörs vi 
(vid frågor kommentera gärna)
/ Sandra ♥
 
RSS 2.0