Tårta :)

Heej  !
What up ?!
Just nu sitter jag och lyssnar på Eric Saades nya låt och hans röst förstör hela låten !! Men men vad ska jag göra åt det ;) Har nyss också bakat tårta, det blir som en farsdag tårta för jag och pappa är på simtävling, så vi firar lite idag iställe. Sen ikväll kommer Stefan och Ewa också det ska bli roligt :D Snart ska jag iväg och simma så ha det så bra i eftermiddag så hörs vi imorgon :)
/ Sandra <3

Heej !

Nu är jag här igen det har varit lite dåligt nu ett tag men jag har faktiskt inte hunnit ;) Idag var det skola och jag och mamma var i Överby och köpte vinterskor :) Dessa blev det !
Jag tyckte de bvar snygga och varma ;) Hoppas det blir bra, nu ska jag kolla på bödsa kamping med pappa ha det gott :)
/ Sandra <3

Inte orkat !

Hej !
Nu bloggar jag ingen men jag har inte haft ork att blogga för det har varit så mycket nu på dagarna ;) har tänkt mycket på saker och ting m.m. Nu kollar jag på bonde men mamma pappa och stefan gjorde no på datan förut och det var jobbigt det sista ! Dagen har varit bar annars ! Nä nu ska jag kolla hej då :)

Tråkigt !!!!

Hej !
Just nu har jag tråkigt..... Övar på no provet vi har på måndag och måste börja ta itu med so:n också ;) Mikaela åkte hem igår och det blev väldigt tomt här :( Hoppas hon har det bra hemma och att resan gick bra <3
/ Sandra <3

Längtar !!!!!

heej !
Just nu sitter jag och längtar till Breaking dawn part 1. Har sett en del videos och nu längtar jag ännu mer, den kommer ju ut den 14 November och Edward är så snygg !!!!!
Jag lägger upp en video om ni också villl se :D
Det är lite från dom första filmerna men sen kommer det från den nya :D
idag ska jag och Mikaela fram och kolla lite i affärer, hon ville det fast det finns inte så många roliga, men varför inte ;) Nu ska jag gå och kolla om Mikis är vaken så vi kan äta frukost någon gång :)
Ha det gött idag
/ Sandra <3

As trött !!!

Hej !
Just nu är det en trött Sandra som skriver.... Har inte orkat skriva den senaste tiden, Mikaela är ju här :D och då har vi gjort så mycket så jag Hr inte orkat skriva men nu kan jag orka liten stund iallafall :) idag har vi mest slappat och förut gjorde vi korvstroganoff till middag den blev jätte god. Den var jag och simmade vid 16.30 och efter det badade vi det var roligt. Nä nu ska jag sova. God natt :)
/ Sandra <3

RSS 2.0