50 års kalas !!

Hej !
Idag har det varit mammas 50 års kalas hela dagen det började vid två, dom första som kom det var martin, susanne, theodor och cornelia. Sen kom Bosse, Maria, Niklas och Jennifer med hennas kille Kim. Sen kom morfar och mona och sen mormor och magnus det var alla som var här. När alla kommit åt vi smörgåstårta det var gott men mättsamt :) Magnus åkte hem och jag, theodor och cornela ritade, det var kul sen var det fika :) efter det åkte alla hem ;)
Så var min dag idag. jag har också varit hos Philip och lämnat New Body ;)
Nu kommer det bilder på kvällen och på mig i min fina fest klänning !!

















/ Sandra <3

Så fiin ♥



/ Sandra <3

Konfa !

Hej !
sitter på ett kalas :) firar stina som fylde år den 21 oktober. Vi har precis ätit paj och jag hoppas snart att det blit tårta :P Idag och igår var det konfa läger på flämslätt vi har inte gjort så mycker mer än att jobba med olika saker och vi la oss kl 0.00 och gick upp 7.30 och man kanske inte sovit jätte bra, men det var faktiskt sköna sängar så man fick ju inte ont i ryggen. Så som ni kanske förstår är jag trött och det är jag nog inte själv om ;)

Orkar inte blogga mer är trött, det blir kladdkaka snart !!
Ha det bra !

/ Sandra <3

Stenstorp !

Hej !
Idag har vi varit i Stenstorp på Dalènium. Det är ett exprimentum (stavning) I alla fall så har vi varit där hela dagen och vi har pratat om Gaser vi har exprimenterat och mycker mer. Det var lite intresant !!

Nu kanske det är sista inlägget i helgen för att imorgon ska jag på konfa läger tills på lördag och sen efter det ska jag på kalas och sen på söndag ska vi ha kalas för mamma !!
Nu vet ni det !!

Dagens outfitt :D


Svart kofta: ??
Svart vit Tunika: Gina
Thigts: H&M
Inte så jätte fin outfitt men, men !

/ Sandra <3

Söta !!


Här kan jag och Jessica va mellan 6-10 år så sööta :D

/ Sandra <3

Hemma !!

Hej !
Nu är jag hemma igen och ska lägga upp en film trailer, jag måste värkligen se filmen :D


/ Sandra <3

Hos Jessica !

Hej Jessica här just nu sittter jag här med Sandra vi har tittat lite på TV och sitter nu vid datorn dom datanördar vi är!:P hahah :D Nu kommer Sandra !Gå gärna i på http://jessica97.webs.com ! :D
Hej !!
nu är jag här igen vid bloggen och skriver mina kära inlägg ! Jag väntar och väntar på att du ska logga in på Facebook men inget händer :(
Jag i Ladan en gammal bild ;)
/ Sandra <3 (Jessica!)

Skit bra !



/ Sandra <3

Ledig typ !

Hej !
Nu har jag hunnit vara hemma ett tag ! Vi slutade 11.15 och det var ingen konfa så jag kom hem tidigare ! Nu väntar jag på att Jessica ska sluta så vi kan va :) I skolan idag var det brandövning, jag satt och skrev i lugn och ro när jag hörde ett ljud först trodde jag det var någons mobil men det kom igen och var så högt och då reagera jag :S

Dagens outfitt :)

Byxer: Gina
T-shirt: Gina
Kofta: ??

/ Sanrda <3

Vet inte ?

Hej !
Jag vet inte vad jag ska tycka, gillar jag honom ??

Idag har jag inte gjort mycket efter skolan fick jag skynda mig så att jag han till simningen ! Imorgon blir det ingen konfa för att vi ska ha läger i helgen och sova på hotell !! Så det blir ett tidigt inlägg imorgon och kanske ett på kvällen !!

/ Sandra <3

Hola !

Idag har jag inte gjort mycket. Skolan m.m Jag har suttit en stund vid datan och på den tiden har jag hunnit kolla Facebook. Bloglovin och nu skriva detta inlägget och jag har även varit och köpt en tidning och suddgummi och gjort läzxor. Jag har hunnit välldigt mycket på så kort tid !

Dagens outfitt !

Vit linne: H&M
Grön t-shirt: Gina
Grå kofta: Ullared
Jeans: Gina
Klocka: Ur & Penn

/ Sandra <3

Fort inlägg !

hej !
det var länge sen. Idag blir det ett snabbt inlägg för jag måste göra läxor. var på tävling igår i Götena,  simmade 50 rygg 50 bröst och 50 frisim det gick bra persade på allt :D nu ska jag göra läxor ses imorgon ::D

Grattis !

Hej :)
Idag fyller mamma 50 År Grattis till henne !! :)

Ja idag har det inte hänt så mycket jag sitter nu vid datan och ska snart gå och skala potatis !! Mamma och Pappa är i Lidköping för privata själ.
Jag vet inte vad jag ska köpa till mamma har ni några förslag ??
Det blir ett kort inlägg idag ;)

/ Sandra <3

Min dag !

Hej !
Jag har precis kommit hem från simningen som var i två timmar. Idag simmade vi 3000 m det låter långt men det är det inte ;)  Idag har det varit skola och det roligaste idag var syslöjden, So och No. För på SO så fick vi till baks våra prov och jag fick Väl Gordkänt :D På No fick vi också till baks våra prov ochh då fick jag VG :D känner mig nöjd !
Det var lite om idag nu ska jag in på Bloglovin.com ni kan följa min blogg där !!

Ha det bra

/ Sandra <3

Twitter !

Hej !
Nu har jag precis skaffat Twitter hoppas att det kan bli rolgit ! Jag vet inte något hur man gör men det kan bli roligt.
Idag var det skolan som vanligt, när skolan var slut gick jag susanna och emelie och åt det var tacos det var gott ! sen gick jag på gitarr Emelie satt och lyssna det var kul! Sen cykla vi hem till mig men vi var inte hemma länge för sen skulle vi iväg till konfan !

Nu ska jag skriva på Engelska och se om ni fattar :P

English
!


The day has been good!
Emily has followed me home! I've been looking for confirmation. When I got home I made Swedish lesson
. I and my father was also and bought some food. We just ate hot dogs.

/ Sandra :P

Heej !!

Nu var det ett tag sen jag skrev på bloggen och det har berott på att det har varit mycket att göra. Idag har jag bara varit i skolan och jag, Sandra och Emma var flum på AP hahah !! Emma heter ju Gustavsson Tigerberg i efternamn så vi kallar henne GT så Sandra och jag skämtade med henne att det är Emma som är själva GT och Emma blev jätte sur :P haha ! ja och sen har vi fått uppgifter som vi ska göra imorgon. Vi har studiedag imorgon (=lediga) och då har vi fått olika uppgifter vi ska göra. Jag har gjort SO så nu har jag Matte och Engelska kvar ;)

Nu kommer det en uppmuntrande låt:



Här är jag i Simnings dräkt :P

/ Sandra <3

Video ♥


Den här videon är jätte bra !! ♥ Blir aldrig trött på den !!

Idag har jag inte gjort så mycket mer än skolan ! Skolan blir rolig om man har sina vänner där :D Efter skolan var jag hos mormor vi åt sen gick jag och spela gitarr sen mormor igen och sen konfa :D Nu är jag och pappa hemma själva för mamma är inte hemma det är skönt men samtidigt lite tomt :(

Ses !!
/ Sandra ♥

Kommentarer !!

Jessica ([email protected]) om Hello !:
Bilderna Blir Visst Fina !Men Om Du V

Svar: Tack men det tycker inte jag !!! du kan va fin <333
OLIVIA ([email protected]) om Hello !:
heejsan ingaen annig faktis men ha de hade ses vi på torsdag??????????????? ;D

Svar: Ja vi ses på Torsdag :D

/ Sandra <3

Hello !

Hej!
Nu var jag här igen. Idag har det då varit skola som vanligt behöver nästan inte skriva det :P I skolan idag har det inte varit så mycket att skriva om mer än att vi har haft SO prov :)
Har du några tips på hur man tar bra biler på sig själv ?? jag är kass på det dom blir aldrig fina :(
Hoppas ni svarar !!
Ni kan också fråga vad ni vill ! Hoppas ni gör det för jag älskar att svara på kommentarer :D

/ Sandra <3



Bilder!

Hej!
Idag har jag inte gjort mycket. Varit i skolan och sen är det ju kanelbullens dag ! Så jag fick en bulle när jag kom hem :) Sen har vi So prov imorgon så jag har bara övat på det och suttit här :P

Nu kommer bilder från Lars Frölander :D

Från föreläsningen !


Där ska han göra en start !


Jag som startar ;D

/ Sandra <3


Helgen har varit bra!! t.ex Lasse Frölander :)

Hej!
Idag har jag varit i Lidköping hela dagen och varit på mässa i sparbanks hallen. Det var inte så jätte roligt men man fick god choklad !! Nu sitter jag hos min bror vid datan och alla andra sitter och pratar :) Jag väntar på mat och jag ska snart sätta mig och läsa på SO:n vi har prov på Tisdag  ;)

Igår var jag i herrljunga på föreläsning och gissa vem det var som pratade :P ........ jo det var Lars Frölander han pratade om kost och träning det var intressant sen hade han ett tränings pass med oss:D det var roligt han visade lite starter och vändningar det var jätte kuul:D Det kommer bilder på honom i ett annat innlägg ;)



Lars Frölander 4x200m Frisim OS Final 1992 Silver


Lars Frölander OS 2000 100m Fjärill Final Han fick guld

/ Sandra <3

Överby :)

Hej!
Idag var det både No prov och läxförhör på Läxa 9 i matten, Jippi det var en jätte roligt dag :P På idrotten hade vi softboll det var faktiskt roligt, jag trodde det skulle vara svårt och tråkigt men det var roligt :D Sen när jag kom hem mötte jag mamma och Helge på vägen dom hade varit ute och gått !! Helge blev glad som vanligt ! Då sa mamma att vi ska åka till överby och köpa vinter skor! Jag blev jätte glad ! I Överby köpte jag då ett par vinter skor och en vinter jacka och mamma köpte också skor! När vi kom hem var stefan här så jag gick modevisning. Sen gick han, nu har vi precis ätit och ska se på idol och ha fredagsmys :D


Bilder:


Här är jackan jag fick, ser inte så jätte fin ut på bilden men den var fin :)
Här är skon :)

/ Sandra <3



RSS 2.0